Ay ankarada deprem oldu hisseden var mı iyimisiniz
Saniyelik oldu da hissettim. Umarım devamı gelmez
Umarim :(
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim balım
Hissettik, epey etkiliydi. Allah beterinden korusun inşallah. Anormal gibiydi daha önce hissettiğim depremler gibi değildi.
Bende bir cok kez depreme şahit oldum ama bu farkliydi. Avizeler sallanmadi sadece koltuk ve televizyon titredi ama iyi titredi. Alttan vurdu sanki. Kisa sürdü ama etkiliydi
Evet tam olarak böyleydi. Suni bir sarsıntı gibiydi daha çok
Cunku diger depremlerim merkezi uzak sehirlerdi biz guclu de olsa sarsinti hissettik bu sefer merkezdi yerin altindan geldi kaynim hataya gitmisti kurtarma ekibinde o da ordayken oyle diyodu o yerin alti titriyo bildigimiz gibi degil demisti
Evet mantıklı, tuhaftı gerçekten bu seferki. Ankara merkezli değildi daha önce hissettiklerim.
Ya hani ankara deprem bolgesi degildi niye oldu ki esim gececi benim nasil tek basima kalcam komsumun eside gececi burda kimsesi de yok kadinin hadi bu gece benim esim evde yarin napcam komsumu esi bu gece de gidecekmis
Benimki de gececi bir hafta boyunca Allah'a güvenip başına yastığı köy Merve
Oyle gulum takdiri ilahi bisey olcaksa esim evdeyken de olur 6 subat depreminde olmadi mi herkes sicak yatagindaydi kocalari da babalari da baslarindaydi bi can yoldasi ariyo insan da napalim
Akrabalarım orda baya hissetmişler 3,5 değildi hissedilen diyorlar
Farkli bi depremdi 3 degilde daha cok 4,2 gibiydi
Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Amiin
Kızımı emziriyordum o an baya hissettik ya kalorifer den ses geldi
Ben de Ankara'dayım ama hiçbir şey hissetmedim ne zaman oldu ki
Ablamda hissetmemiş temizlik yapıyormuş ondan sanırım
Komsum mesaj atti banada ayn ibinadayiz o bi ust katinda cok kotu sallandik arabadayiz iyi misin yazmis ben bilmiyorum kuran okuyodum sonra cocuk acikti yemek isitmaya gittim geldim mesaj gordum hangi ara oldi ayni bina icinde neden hissetmedim bilmiyorum kayinvalidemi annemi babami kardeslerimi aradim kayinvalidwm haric kimse hissetmemis o da hafif salli demis merkezi neresiymis ben etimesguttayim komsum yazinca korktum esimi uyandirdim hemen namazim kalmisti oni kildim cocuga cantasi zaten hep hazir kapinin onunr koydum simdi oglani uyuttum da dua okumayi dusunuyoruz deprem icin ne okunursa
Eşim batikette baya hissetmisler.. Bizde akyurttayiz hissettik..
Hiç his etmedim ne zmn olmuş
Ben biri kapıya vuruyor sandım avize tavana yapışık anlamadım haberlerde gördüm sonra
Etimesguttayım fena salladı o 2 3 saniyede aklımdan bin tane şey geçti 3.5 şiddeti denildi ama beni kimse inandıramaz 🤦🏻♀️
Balkondaydim ben sandalye baya sallandi dedim rüzgar olsa bende ruzgari hissederim deprem olabileceğini dusunmemistim baya salladi beni balkonda
Benim uyuduğum sırada gerçekleşmiş ama hissetmek de istemezdim hayatımda hiç deprem hissine şahit olmadım olmak da istemiyorum Allah korusun hepimizi
geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun komşum hissetmiş ama ben hissetmedim eşim arayınca haberim olduu
Yenimahalledeyim. Bildirim geldi deprem olacak 10 saniye içinde diye uygulamadan. O sırada temizlik yapıyordum bebekleri yanıma aldım baktım ama hissetmedim. Rabb'im beterinden korusun
Hissetmedik canım
Valla ben ayaktaydım hissetmedim de eşim baya hissetmiş Çankaya’da Allah beterinden korusun
1,490,046 soru
24,352,664 cevap
346,553 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın