+3 oy
895 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

Dün post açmıştım oğlum burnunu koltuğa çarptı diye morardı acile götürdük tomografi çekildi ama iki kere denendi çünkü çığlık çığlığa cekilmiyirdu çok ağlıyordu neyse çektik tam olmamıştı eve heldik az bı şey küstü giturmedik gece ağladı kalktım aldım kucağıma almamla fışkırarak ikinkere küstü hemen götürdük gene tomografi istediler biri boynu çekildi biri başı bida oldu 4 kere ordaki çalışan dedidi bu covuk ömrümde alamayacagi radyasonu bu gün aldı ve ben orda bittim😭😭😥 vicdan azabı beni yiyiyor 😭 ne yapayım cektirmeswm ayrı dert çektirdim ayrı dert çok mu zarar verdim bebeğime çektirerek  

Kusması darbe almasından değilmiş temiz çıktı tomografi beyin ceraahi da girdu

23 Cevaplar

+1 oy
(4,453 puan) tarafından

Fışkırarak kusma genelde beyin kanamalarında meydana gelir. Yani emin ol Allah korusun öyle bir şey çıksaydı aldığı radyosyandan 20 kat daha fazla etkilenirdi. Belki de felç kalırdı. Yani böyle açık söylememin nedeni elhamdülillah bir şey çıkmadı de vicdan azabı çekme 

tarafından

Tesekur ederim ☹️

-Reklam-
+1 oy
(215 puan) tarafından

İçin rahat olsun ben olsam aynısını yapardım  

tarafından

Tesekur ederim🥲

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Kim ister çocuğunu bile bile tehlikeye atmayı canım. Onun sağlığı için ne gerekiyorsa yapılmalı buna çare yok sen kendini suçlama bunun için 

tarafından

Tesekur ederim☹️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,150 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 187 göst.
0 oy