0 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (955 puan) tarafından

Vuvutta cikan kirmizi kan birikintisi gibi benlerin sebebi nedir basina gelen varmi 

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından

Bir sürü var ama hiç doktora gitmedim. Kontrol edin büyüme olursa riskli diye duymuştum.

(955 puan) tarafından

Sizinkiler buyukmmu mesela kac tane vardir sizin

(955 puan) tarafından

Canim bebis nasil ek gidaya basladinmi 2 gundur bal kabagi denemesi yapiyoz bizde

(2,493 puan) tarafından

Aaa merhaba canım kaç tane olduğunu bilmiyorum ki minik minik olan da var biraz daha toplu iğne başı kadar olanda var. Ek gıdaya başlamadım henüz hastaydı çünkü reddeder diye vermedim. 5 aylık zaten daha acele etmiyorum. Yoğurt ile başlamayı düşünüyorum bende. Balkabağının kokusunu bile sevmediğim için maalesef yediremiyorum. Senin bebişin nasıl 

(955 puan) tarafından

Merhaba canım benim bebeğim de grip oldu ailecek Grip olduk daha toparlanamadık ben diyet yapıyorum Bebeğimin alerjisi var Birçok besini alerjisi var o yüzden sütüm çok az sığıyorum 30 milim falan çıkıyor çocuk açı olduğu için ek gıdaya başlama ya karar verdim normal Mama da yiyemiyor benim kızım alerji maması yiyebilir Onun da tadı kötü En azından dedim 6 ayına kadar tadımları yaparsak biraz çorba falan veririm altıncı ayında dedim kilo alımı da iyi değil

(2,493 puan) tarafından

Evet hatırladım. Alerji olayı çok kötü sen yiyemedigin içinde süt olmuyordur belki bol bol su iç. İnşallah gelişimi düzene girer. Ek gıda verirken de dikkat etmen gerekiyordur sanırım. Allah işlerini kolaylaştırsın inşallah. Sen Türkiye'de yaşamıyordun değil mi. 

(955 puan) tarafından

Evet canım ek gıda verirken de benim yediğim şeyleri vereceğim mecbur şu an balkabağı deniyoruz Ondan sonra patates tatlı patates avakado muz elma armut ayva Şu anlık sadece Bunları yiyebilir Çünkü ben sadece Bunları yiyebiliyorum  evet yurt disindayim ben  suan 7100 gram boyunu bilmiyom ama

(2,493 puan) tarafından

E kilosu normal ama öyle çok düşük değil. Orada nasıl yapılıyor bebeğin takipleri her ay çağırıyorlar mı. Aşılar filan yapılıyor mu. Burada aşı karşıtları çoğaldı. Orada da var mı?

(955 puan) tarafından

Evet yaptirdim asilarini sen yaptiriyor musun peki 

Kilosunu evde takip ediyorum tarti aldim 4. Ayda aşi yaptirdim 1 yasina kadar asi yok orda dami öyle

(2,493 puan) tarafından

Bizim burada öyle değil. 1 yaşına kadar bir sürü aşı var. Kimi aşıları devlet karşılamıyor ücretli. Mesela rota virüsü aşısı 3.ve 5. Ayda iki doz olarak yapılıyor. Bende yaptırıyorum aşılarını. Doğdu doğalı her ay aşı oldu. 6.ayda da var daha sonra kaçıncı aylarda var bilmiyorum.

(955 puan) tarafından

Ya cokmus hayir biz 6. Haftada 12 haftada bide 16 haftada yaptirdik hepsinde 2 bacak bir agiz isimlerini bilmiyirum ama 

Neden Parali aşi gereksizmi yani mecburi degilmi

(2,493 puan) tarafından

Niye paralı bilmiyorum. Her aşıyı devlet karşılamıyor ama birde menenjit.asisi var mesela ücretli. En son aldığımızda 2800 TL ydi agizdan yapılıyor. Koldan aşı olmadı mı. Bizde 2.ayda koldan verem aşısı yapılıyor.

(955 puan) tarafından

Ya ne kadar pahali oyle yok burda koldsn yapmiyorlar niye bilmiyom agizdan 2 defa verdiler ama

(2,493 puan) tarafından

Evet herşey çok pahalı olmaya başladı maalesef 

-Reklam-
0 oy
(5,774 puan) tarafından

Postu  yukarı çıkan belki bilen biri çıkar canm

(955 puan) tarafından

Tesekurler 

0 oy
(1,278 puan) tarafından

Bende de var tehkikelimi

(955 puan) tarafından

Ya sizin buyukmu cokmu

(1,278 puan) tarafından

Küçük ku UK boynumda kollarimda var

(955 puan) tarafından

Benimde kol ve vucutta kimi buyuk kimi kucuk

0 oy
(368 puan) tarafından

Ben sordum dahiye bölümündeki doktora sorun değil güneş lekesi de olabilir dedi geçiştirdi genel olarak kollarımda var

(955 puan) tarafından

Ben carsafliyim günesten olmasi imkansiz ne bileyim kotu birsey olmasinda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nrglksoglu (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,247 soru

24,055,643 cevap

329,899 kullanıcı

...