+6 oy
1,032 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (117 puan) tarafından

image

🌍 Dünyada yalnız kalan son insan sensin…

Sessizlik içinde yürüyorsun. Sokaklar bomboş, şehirler terk edilmiş. Tüm dünya senin. İlk işin ne olurdu?

📝 Kendi kurallarını mı koyardın?
🔦 Kaybolmuş birini aramaya mı çıkardın?
🎨 Sanat yapıp iz bırakır mıydın?
🚀 Bambaşka bir maceraya mı atılırdın?

Belki de bambaşka bir şey yapardın. Haydi hayal gücünü konuştur ve yorumlara yaz! 💬✨

52 Cevaplar

+1 oy
(9 puan) tarafından
kendi kurallarimi koyardim
-Reklam-
0 oy
(3,566 puan) tarafından

Yaşam savaşı verirdim yaşamaya çalışırdım yani sürdürmeye

0 oy
(3,830 puan) tarafından

Taşınabilir yatağımı bı dağın tepesine çıkarır orda yatardim bı denizin kenarına goturur orda yatardim epey 5 10 sene yattıktan sonra başkalarını aramaya çıkardım 

0 oy
(1,889 puan) tarafından

Keyiff  😂😂😂

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Önce bi market arayışına girerdim. Yiyecek içecek barınma sağlandıktan sonra sürdürülebilirlik adına sebze ekmek için gerekli malzemeleri edinme çabasına girerdim.

0 oy
tarafından

Oturup önce bir kafayı çekerdim dermişim 😂 sonrada o kafayla disko oynardım deli gibi 🤣🤣🤣

0 oy
(1 puan) tarafından
önce mükellef bir sofra için alışverişe çıkar sonra en güzel manzaraya karşı rakı masası kurardım
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Kafayı yerdim 

(54,206 puan) tarafından

bende kalp krizi geçirirdim korkardım ☺️

0 oy
(7 puan) tarafından
dünyada yalnız ben kalsaydım bağıra çağıra ağlar bugüne kadar içimde tutuklarımı haykırırdım sanırım sonra da ne olacaksa olsun diye beklerdim herhalde
0 oy
(7 puan) tarafından
dünyada yalnız ben kalsaydım bağıra çağıra ağlar bugüne kadar içimde tutuklarımı haykırırdım sanırım sonra da ne olacaksa olsun diye beklerdim herhalde
0 oy
(7 puan) tarafından
dünyada yalnız ben kalsaydım bağıra çağıra ağlar bugüne kadar içimde tuttuklarımı haykırırdım ve sanırım sonrada kendi sonumu beklerdim herhalde
0 oy
(54,206 puan) tarafından

seninde bu tuhaf sorularin

0 oy
(5,452 puan) tarafından

Gökyüzünü gördüğüm bir yeşillik üstüne yatıp saatlerce gelmişimi geçmişimi düşünmek avazım çıktığı kadar bağırmak isterdim 

0 oy
(8,122 puan) tarafından

Oturup ağlardım ağlaya ağlaya ölürdüm

(1 puan) tarafından
Ne aglicam
(8,122 puan) tarafından

Yalnız kalmak bana göre değil. Kalabalığı seviyorum

0 oy
(1 puan) tarafından
Şu yukarikilerden hiçbirini yapmazdım...Yeni yerler kesfederdim bağıra bağıra gezerdim sokaklarda
0 oy
(2 puan) tarafından
kızlar
0 oy
(2 puan) tarafından
birşey sormak istiyorum
0 oy
(67 puan) tarafından

Kafayı yerdim. Kulağa aşırı korkunç geliyor. Ben yalnız kalmaktan çok korkarım. Bazen çocuklarımı alt kata kaynanama gönderince bile evde tek kalınca korkuyorum birde Koca Dünya da tek ben kalıcam. Asla istemem. İki kişilik mezar isterim ben 😅😅😅

0 oy
(16 puan) tarafından
yalnızlığın tadını çıkarırdım
0 oy
(5 puan) tarafından
bu benım korkulu rüyam ara sıra rüyamada gırer yalnız sokakta yürüyorum falan rüyada gorurum ıcım sıkılarak uyanırım cok kotu tarıf edılemyck bı hisss bencee cok sıkılırım

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,850 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...