0 oy
353 göst.
Moda kategorisinde tarafından

Resmen organize olup bana sürpriz yapmışlar biri der biz gezmeye gidiyoruz biri der ben arkadaşla buluşmaya gidecem sonuç şok olan ben iyii varlar yavrularım Allah'ım acılarını gostermesin 

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yaa çok şanslısın ablacım Rabbım sana bağışlasın acılarını göstermesin 🤲 nice birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yıllara💜

tarafından

Şanslı olduğumu biliyordum zaten ama bugün bir kere daha anladım♥️

-Reklam-
0 oy
tarafından

Hep var olsunlr inşallah ☺️ iyiki doğdun abla 

tarafından

Amin amin onların varlığı yeter bana 

0 oy
(2,124 puan) tarafından

Rabbim mutluluğunuzu bozmasın

İyiki Doğdun canım Ailenle mutlu huzurlu yılların olsun

tarafından

Teşekkürler canim benim ♥️ 

0 oy
(1,091 puan) tarafından

Maşallah ne güzel Allah agzinizin tadını bozmasın inşallah 😊❤️ doğum gününüz de kutlu olsun evlatlarinizla sevdiklerinizle nice güzel yilllariniz olsun inşallah 😊❤️

tarafından

Cooook teşekkürler canim benim ♥️ 

0 oy
(6,681 puan) tarafından

Ne güzel maaşallah🤍

tarafından

Teşekkür ederim canım benim 

0 oy
(11,632 puan) tarafından

Maşallah işte böyle şeyleri görünce hade suzan 3 üncü yolda 4 tude hemen  yap.ara vermeden kalabalık olsunlar diyorum ama o cesaret bende yok sanırım 3 yeterli gibi 😂 

Doğum günün kutlu olsun abla 

tarafından

Teşekkürler canim benim eşim 4. İçin çok çaba sarfetti günlerce benimle konuşmadı ama iyiki de baskı yapmış da alifnaz kızım olmus teyzesi nasilda güzel dogurmusum diye bağırarak seviyorum evin icinde

(11,632 puan) tarafından

Hemen dogurasim geldi hahaha ama daha benimki 4 aylık karnimda cinsiyetleri ne çocuklarınızın hayalim hep 2 oğlan 2 kjz Rabbim nasip.eder inşaAllah 

Rabbim sizinkileride size bağışlasın insaAllah 

tarafından

İki oğlum iki kızım var ama ben 3 kızım var diyorum gelinim de kızım oldu çünkü ben bir kaynanayim 🤫🤣

(11,632 puan) tarafından

masaAllah ne güzel ve tekrardan MaşaAllah çok şanslısınız. Rabbim banada 2 oğlan nasıp etsin 2 kız nasip etti çok şükür 

Yani şuan 1 kızım bir oğlum var karnimdakide kız son olarakta bir oğlan verse Rabbim hayalim gerçekleşmiş olacak inşaAllah 

tarafından

Rabbim gönlündekini avuclarina bıraksın canım benim

(11,632 puan) tarafından

Amin ablam teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
+2 oy
4 cevap 210 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.