0 oy
181 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,157 puan) tarafından

Kızlar karnı tok 20 aylık hala gece uyanıyo emeye sabaha kadar ağzında yerine koyuyum ağlıyo sabır taşıyla kesmeyi düşünüyorum hiç kullanan var mı nasıl işe yarıyo mu gece çok ağlarsa eşim ver der kaynanam yaza kes diyo eee ramazan geldi banada zor oluyo memeye çok düşkün biberon kabul etmiyo inek sütü verim desem 

3 Cevaplar

0 oy
(13,475 puan) tarafından

Ben ikisinide 20 aylık kestim gece yüzünden. Sabırtaşı falan kullanmadım vermedim sadece. Biraz ağlamalar oluyo tabi. Süt hiç vermedim kesince hem yararı yok hemde bide ona alıştırma bu sefer birinden kurtulayım derken

(3,157 puan) tarafından

Ya ben geçen ay denedim gece ağladı eşim ver yazık yazık diye diye tekrar verdim geceyi atlatsam gündüz kolay 

(13,475 puan) tarafından

Valla karar verdiğin günün sabahından başla gün içinde verme sonra gecede verme 2.gün daha az aklına gelecek emin ol. Eşimde istikrarlı olması lazım. Hatta mümkünse eşin yokken yada annene falan giderek yap yoksa zor oluyo. Ben ikisinide eşim yokken kestim

(3,157 puan) tarafından

Annem yok maalesef :( kaynanam var onlarda doğal gaz yakmıyor ev kutup gibi soğuk bırakamam onlarda yazın kes diyo bizde kalır çocuk dişim ağrıyo doktora gidemiyorum emzirdim için 

-Reklam-
0 oy
(4,468 puan) tarafından

Kesebilirsin canım inan çokta rahat edersin özellikle Ramazan ayında, üç gün sabredeceksin eşinin asıl destek olması gerekiyor 

(3,157 puan) tarafından

Eşim kıyamıyor ver diyo hemen ağladı zaman 

(4,468 puan) tarafından

Benimki de öyleydi canım hatta erken filan dedi ama gündüz uykusunu 3 saat yaptığını görünce faydası olacağını anladı ve bana destek oldu 😅 biz yarım saat uyutamazdik gündüz bile , gece de zaten sabahlardik her gün 

(3,157 puan) tarafından

Dişçiye gitcem emziriyom diye gidemiyorum canım artık hasta olsam ilaç alamıyorum 

(4,468 puan) tarafından

Büyümüş zaten canım en fazla 4 ay sonra yine keseceksin sadece sana güveniyorsa bu çok zor oluyor ve Ramazanda daha çok zorlanırsın

(3,157 puan) tarafından

Yemesi güzel ama emedende vazgeçmez 

(4,468 puan) tarafından

Önce sen kararlı olacaksın canım çocuklar çabuk alışıyor vazgeçer yani , evet biraz üzücü oluyor dayanamıyorsun ama sonradan iyi ki diyorsun 

(3,157 puan) tarafından

Sabır taşı denicem bakıyım ben vermem ama eşim işte sorun 

(4,468 puan) tarafından

Ben gece vardiyasina denk getirmiştim öyle bı şansın varsa değerlendirdir :)

(3,157 puan) tarafından

Yok canım ya vardiyalı çalışmıyor sabit 

0 oy
(4,141 puan) tarafından

Benim oğlum beni resmen emzik gibi kullanıyordu,ben birden kestim, gündüzleri eline meyve felan veriyordum gündüz idare ediyordum ama gece zordu, İlk iki gece çok ağladı ama ben kararlıydım ağladı yattı ağladı yatı sonra alıştı,ben sütten kestiğimde 18 aylıktı şimdi kafam çok rahat hem oğlum hem ben sabaha kadar çok rahat uyuyoruz 

(3,157 puan) tarafından

Bende ilkini 18 aylık kestim ama bu zorlıcak gibi canım 

(4,141 puan) tarafından

Valla biz oğlumla yapışık ikiz gibiydik özellikle geceleri,ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın 😁

(3,157 puan) tarafından

Eşim sabırsız canım ağlamasın istiyor

(4,141 puan) tarafından

Bebek bu ağlayacak tabi, ağlamadan olmaz,ne zaman kesersen kes her türlü ağlayacak,zorlanan sensin kocan değil,sen kendini düşün kocanı boşver 

(3,157 puan) tarafından

Yazın kesersem kaynanamda kalcak gece o duymıcak ağladını şimdi kaynanamda kalamaz soğuk 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
8 cevap 295 göst.
12 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,783 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,477,216 soru

24,180,343 cevap

336,294 kullanıcı

...