Kulanan varmı çamaşirlarım buz gibi cıkiyo su ısıtmıyo yaptırsam olur mu ki başka sorunu yok makinenin
Yıkarken kontrol ettin mi ısınıyor mu diye
Bakmadım hiç ama çamaşırlar buz gibi
Yıkama esnasında kontrol et bence önce
Yarın ederim olmadı canim
Makinanı boşta 90 derecede yıkamaya al ve camı elinle kontrol et eğer hala buz gibiyse servis çağır
Kaça olur peki tahmini
Hiç bilmiyorum ki ben garantiyle servis çağırıyorum ama sen dediğimi yap bende sanıyordum makina ısıtmıyor su ama bana dediler ki 90 derecede boş yıka ve camı elinle kontrol et eğer hala soğuksa servis öyle gelsin dediler haklılarmış sen bir bak
Tm canım yarın bakacam ben sabahtan
Çamaşır attıktan bı 20 dk sonra falan bak isiniyo mu anlarsın . İlk suyu soğuk ikinci suyu sıcak aliyolar genelde . Benimkiler de soğuk çıkar ama yıkarken verir sıcak suyu
Anladım canim bide ona bakarım işallah öyledir
Sıcak Su borusu yokmu canm makine arkasında iki boru oluyor
Iki boru var evet yanlış mı taktım ki
Bilmiyorum ama birisinden sıcak su aliyor diye biliyorum ben YouTube den bir bak olmadı canm
Bakarım canım cok sağol işallah öyledir
2 tane ayrı su borusu var ki canım bilgin var mı merak etim bende neden öyle ki diye merak etim
Borular yalnıs bağlanmis yada içi tıkalı olabilir. Program 40 üzeri yikarsan sıcak yıkama yapar. Dediğim gibi arkada yer alan borular hasarli ise değistirin bizimkide öyle idi borulari yalnıs takılmıştı. Düzelttik
Tm canım tıkalı gibi denedim su bile almadı
O zaman değiştirmek gerekir
Tm canim sağol
1,465,301 soru
24,014,671 cevap
327,953 kullanıcı