+1 oy
1,357 göst.
Diğer kategorisinde (1,153 puan) tarafından

Kızlar benim komşumun 9 aylık ikiz çocukları vardı. Geçen gün kaza yaptılar . İkizlerden biri vefat etmiş. Bugün cenazede kıza ' kocan sağ yine yaparsın ' dedi bir kadın. Duyunca kafamdan kaynar sular döküldü resmen.. 

O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki.. İnsanlar nasıl bu kadar boş konuşuyor? 😞Acaba yanlış mı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.. 

32 Cevaplar

+1 oy
(3,050 puan) tarafından

Evet yaşlı biri demiş etmiş her neyse ama isterse 100 yaşında olsun böyle bir şey denmez patavatsızlık tamamen defol git teselli etme sen 

-Reklam-
+1 oy
(7,470 puan) tarafından

Ateş düştüğü yeri yakar ah keşke iki çift laf etmeye uğraşmasada sadece sarilsa insanlar onun içi yangın yeri cennette kavuştursun rabbim 

+1 oy
(10,452 puan) tarafından

Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok Zor 

Kadın kendince kadını kırmamak amacıyla söylemiş olabilir ama gerçekten daha çok üzücü bir şey yapmış 

+1 oy
(1,653 puan) tarafından

Oha yaa valla oha dengesiz resmen o nasıl laf cenaze senin evinde olmayınca umursanmıyor maalesef babamın cenazesinde çok iyi gördüm bana da olan ölene oldu kalana bişey olmaz dediler babam öleli 2 buçuk sene oldu hiç bir şeyden tat almıyorum gülüyorum öylesine eğleniyorum öylesine her şey yapılıyor ama içten değil işte azıcık fazla gülsem babam geliyor aklıma mutlu bi an yaşasak babam geliyor en ufak aile fotoğrafı çekilsek babamın boşluğu gözümün önünden gitmiyor ama gel bunu insanlara anlat işte 

(1,153 puan) tarafından

BBaşınız sağolsun allah sabır versin size 😞

+1 oy
(2,764 puan) tarafından

Öyle patavatsız öyle düşüncesizler ki benimde oglum doğduktan 17 gün sonra vefat etti eşimin babannesi ne varda üzülüyosun daha gençsiniz çok olur demişti  hâlâ içimde yara ben acımı yaşamaya çalışırken milletin düşüncesizliği ağzımı kapatayım demiyorlar lanet gelsin ki iyi dedik iyi yaptık sanıyorlar. Acı senin acın ve kimse anlamıyor bunu taa ki kendi canları yanana kadar 

(1,153 puan) tarafından

Başınıd sağolsun allah sabır versin size 😞

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Oyle insanlar hayatımızda keşke olmasa.

Eltimin özel oğlu nöbet geçirerek vefat etti. Balkondan düştü sandık diyen mi ararsın çok zaman geçmeden bi daha yap kızın olur belki diyen mi ararsın (ikiz iki oğlu daha var)

Yani bu beyinlerini nerede bırakıp geliyorlar anlamıyorum size mi düştü tasası diyesim geliyor.

+1 oy
(5,373 puan) tarafından

Sanki evdeki tabak kırılmış da olsun yenisini alırsın diyor. Ya çocuğu yok ya da yaşı baya var çok çocuklu beyni yanmış artık öyle demiştir. 

+1 oy
(4,886 puan) tarafından

Rabbim düşmanıma evlat acısı yaşatmasın. 

+1 oy
(6,946 puan) tarafından

Giden evladın yerine yenisi gelirmi hepsinin yeri ayrı patavatsız kadın saçma sapan konuşacağına hiç gelmese taziyeye daha iyiymiş ateş düştüğü yeri yakar diye boşa demiyorlar Rabbim o anneye dayanma gücü versin inşallah

+1 oy
(227 puan) tarafından

Ben 2 sene önce doğumdan sonra bebeğimi kaybettim baş sağlığına gelenler ee ne olmuş görende birşey olmuş küçücük bebek yine doğrusun  ve kendi akrabam ben ağladım diye dalga geçmişti ağladı şeye bak diye  evimde kimseyi istemedim görmekte istemedim kaynanamlarin diğer evine gittiler hep baş sağlığına  ikinci cocugumu kucağıma aldım ama içim hâlâ İlk bebeğime yanıyor..

(1,153 puan) tarafından

Allah sana sabır versin  çok üzüldüm 😞 

(5,373 puan) tarafından

Ay ne sinir oldum ne biçim insanlar böyle insanların her üzüntüsüne üzüldüğün şeye bak deyip arkanı dönüp gitmek lazım.

+1 oy
(1,682 puan) tarafından

O çocuğun üstüne on tane çocuk doğsa yerni dolduramaz asla cahil cahil insanlar nefret ediyorum boş boğaz olan insanlardan

0 oy
(8,098 puan) tarafından

Ablam 6 yaşında oğlunu kaybetti ona da gelen herkes kocam iyi sağ yeniden doğurursun Allah kucağına erkek çocuk versin acını dindirsin diyorlardı

Ablam çok sinirleniyordu 10 tane de oğlan doğursam ölen oğlumun yeri dolacak mı derdi. Uzun süre kimseyle konuşmadı bu laflardan dolayı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
+1 oy
5 cevap 300 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 286 göst.

Kategoriler