0 oy
638 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,665 puan) tarafından

Kizlar post açmıştım bı kaç gün önce gözüme enfeksiyondan dolayı oluşan bişey var öncesinde de çok belirsizdi ama ben bu ne diye suphleeniyordum yapısal olabilir demişlerdi smdi büyük hs gittim gözde kitle bu dedi parça alinmasi gerekiyor iyi huylu mu kötü huylu mu dedi ağladım çok eşinle de tartıştık çok ağladım yani internette kitle kist sicaksu bseyler diyor kafam çok karışık parça alınırsa şekil olarak kötü görünürse bilmiyorum bu doktor okulaplastik diye biyete yonlendrdi kistleri kitleleri alan yer bı doktora daha mı muane olsam cnm çok sıkkın çok 

6 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından

Öok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz. Da böyle konularda asla tek bi dr ile kalma bi kaç dr daha görün mutlaka 

(2,665 puan) tarafından

Yaaaa bı tane daha mı gideyim parça aldırmadan?

(1,014 puan) tarafından

Tabiki canım. Benim ablamın arkadaşı yanlış teşhis ile yıllarca kanser tedavisi gördü hayatı mahvoldu illaki git öncesinde inşallah bi şey yoktur..

-Reklam-
0 oy
(22,812 puan) tarafından

Ben böyle konularda kesinlikle en az 3 farklı doktora danisilmasi gerektiğini düşünüyorum. 

(22,812 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin. En önemlisi sağlık. Biz de bu aralar sağlıkla sinaniyoruz. Sağlık olduktan sonra geri herşey hallolur. Senin sonuçlarında iyi gelir inşallah. 

(2,665 puan) tarafından

Y bende öyle sinaniyorum rabbim bu sınavdan kuluna acıyıp geçirdim beni sizi merhamet etsin ibadete daha çok yaklaştım ve hayatımın dönüm noktası sizin neyiniz var Rabbim şifa bersin isminiz ne birbirimize isimli dua edelim 

(22,812 puan) tarafından

Amin dostum. Hastalıklar da nimet bı yerde. Günahlarımızı dökülmesine vesile oluyor. Kayınvalidem rahatsız dostum benim. Adı Meryem 

(2,665 puan) tarafından

Çok sağol dostum ne güzel dedin gunahalrim dokulsun Rabbim beni imtihan ediyor korkutoyr dine daha da yaklaştım rabbim bbagislasin bizi 

(22,812 puan) tarafından

Aminn

0 oy
(2,665 puan) tarafından

................

0 oy
(6,287 puan) tarafından

Ankara’da Dr Hayyam kıratlıyı kesinlikle tavsiye ederim. Çankaya’da özel muayenehanesi vardı. Göz Kitle konusunda bir numaradır kendisi. 

(2,665 puan) tarafından

Gözde iitle mi yoksa farklı bişey mi anlar mı para almak için kitle kesin amelyt mı der cok endiselym cok 

(6,287 puan) tarafından

Prof. Oküler onkolog basit şeylere ameliyat diyecek bir hoca değil kesinlikle. 

(2,665 puan) tarafından

Okuler ne .?

Oraya da gitmek isterim eşime bı söyleyin muane icreti nekadsr 

(2,665 puan) tarafından

Söz kendiniz için mi gotmistiniz

(6,287 puan) tarafından

Ben yıllar önce gittim tavsiye ederim. 

(2,665 puan) tarafından

2 doktora gittim belki parçaya gerek olabilir dedi bu gittgim parça alinmasi gerekiyor dedi Ankara eğitim araştırma Hastanesi'nde Fatma akbaş Kocaoğlu ismi de okulaplastik diye bi bölüm sanırım direk parça almaya mi yonlendim blmiyorumda 

(2,665 puan) tarafından

Sizinde mi boyle skntnz vardi

(6,287 puan) tarafından

Göz arkasındaydı benim kitle ameliyat oldum. 

(2,665 puan) tarafından

Benim göz kapağında burna yakın olan iç kısımda ordaki iç kisim kabarmış ekstra bişey çıkmış degl kabarmis

0 oy
(7,716 puan) tarafından

Nasıl bişey canım

Babamda oluştu parça alındı kötü huylu çıktı ama Dr tamamını almıştı tümörün

Dışardan belli olmuyor hiç sadece ilk zamanlarda morarma vs oldu ondan sonra geçti

(2,665 puan) tarafından

Alınınca parça geçti mi ? Ayyy ama tümör un hepsi alınınca yayilmazmi dışardan belli mi göz kapağının alt tarafinds iç kısımda burna yakın tarafında.. 

Peki kötü huylu çıktı defin ya hangi testlere baktılar ki direk tümör olduğunu nasıl bildiler 

(7,716 puan) tarafından

Direk bilmediler parça alındı o esnada hepsinş temizlemiş Dr. Sonuç kötü çıktı

1 yıl oldu bişey yoktu bu günlerde yğne nüksetti sanırım yine ameliyat olacak

(2,665 puan) tarafından

İşte bileniyorum ki parça alınsa kötü mü olur az parça alınması gerekiyor diyolar çok alırsa dağılır ktoy de olur diyen var babanın tam neresndeydi benim bahsettgm yerde mi benim ki hafif kabarık rt disardan belli mi babanızın şuanda mi bişey çıktı 

(7,716 puan) tarafından

Babamınki yayılan türden değilmiş ama yeniden çıkıyor. Alt kapakçığın altında hani yanık olunca su toplanıp baloncuk olur ya öyle ufak bi içi boş baloncuk gibi

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Şalazyon olabilir mi canım internetten baksana. Boncuk gibi mi. Bende çok oluyor da. Insallah basit birseydir.

(2,665 puan) tarafından

Salazuon değil dedi okulaplastik diye biyere gönderdi bu ncuk gibi de değil bilemiyorum alt göz kaaogimin burun tarafina yakın olan iç kısmı göz kapagon hafif sis 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 71 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 336 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 285 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alfa anne. (688 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,591 soru

24,060,795 cevap

330,137 kullanıcı

...