+1 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (962 puan) tarafından

Bir haftadir onu tuvalete goturemiyorum. Ağlıyor çığlık atıyor hickirrarak agliyor gitmek istemiyor. Pijamasini cikartiyorum çırılçıplak kalıyor öyle duruyor lavaboda yapmıyor. Halinin üstünde koltuğun üstünde işiyor ama lavaboya gitmiyor. Gerçekten bir haftadır belim koptu pesindeyim sürekli her yeri temizliyorum ne yapsam ikna edemiyorum lavaboya gitmiyor. Travma falan da geçirmedi durup dururken böyle yapmaya başladı  

5 Cevaplar

0 oy
(6,942 puan) tarafından

Belki sizin görmediğiniz bişey görmüştür böcek falan banyoda yaptırın isterseniz 

(962 puan) tarafından

Banyoda yaptiramam klozet yok canım bizim alaturka 

-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından

Aha aynı benim oğlan gece çise kalkmak istemiyor kakasını da beze yapmak istiyor şuan 4yas 6 ay toplam da 9uncu gün gündüz iyi kaka gelince oturmuyor çocuk beş getirin diye ağlıyor gece de kalkmak istemiyor 1 haftadır köyde idik acaba böcek mi diyorum bende

(962 puan) tarafından

Daha önce hiç altına yapmazdı. Bir haftadır boyle ne görmüştü böyle yapmaya başladı blmiyorum yaa ev de her yer kirlendi :(

(1,533 puan) tarafından

Doktora gidip geldik biz bugün doktor çok üstüne gitme dedi bana 

0 oy
(4,138 puan) tarafından

Kendini güzel ifade edebiliyorsa Sor bakalım neden böyle yapıyorsun diye. Önce güzelce sakinleştir. 

Normalde büyük kakasını yaptığı zaman kendisi sifonu çekiyor mu yoksa sen mi çekiyorsun?

Dedim belki ilk defa büyük tuvaletini gördüyse korkmuş olabilir

(962 puan) tarafından

Canım bizim klozet yok alaturka banyoya götürmem orda klozet yok

(4,138 puan) tarafından

Bende yer tuvaletine alıştırmaya başladım klozete hiç götürmedim

0 oy
(321 puan) tarafından

Daha once yapiyordu yenimi basladi?Yeni basladiysa nedense korkmus olmali sinirlenmeden sorun neden boyle yaptigini bir seydenmi korktugunu.

(1,496 puan) tarafından
+1

Siz soruyu soramamissinz ki ? Kadın da haliyle anlamamış sizi. Neyse belli oluyor zaten yazım seklinizden. 

(321 puan) tarafından

Aff edersiniz yazim seklimden ne belli oluyor.Ben Azerbaycanliyim bazi sozleri yanlis anlayip yanlis yaza bilirim.Nede olsa kendi dilim deyil

(1,496 puan) tarafından
+1

Tamam işte , bu yüzden yanlış anlasiliyorsunuz. Yanlış anlattığınızi söylesem de ikna olmuyorsunuz. Soruyu yanlış sormussunuz ona göre cevap alıp yanlış anlamissiniz. Anlıyorum yabancısiniz fakat biz deyince de inkar ediyorsunuz.

(962 puan) tarafından

Aynen öyle inkar ediyo 

(321 puan) tarafından

Hayir inkar etmiyorum.insanlik hali yanlis anlayip soruyu yanlis sora bilirim.

0 oy
(361 puan) tarafından

Bizimki hala oyun sanıyor ya WC yi alistiramadim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 421 göst.
+2 oy
7 cevap 311 göst.
19 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Soruyorum (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 151 göst.
21 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (4,230 puan) tarafından soruldu