0 oy
153 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (869 puan) tarafından
Merhaba kizlar malum kış ayı çocuklar evde sıkılıyor hele benimkiler tam canavar oldular nasıl oyalacagim bilmiyorum biri 5biri 3 yaşında oyalanacaklari bilgilenecekleri hemde eglenebilecekleri oyuncaklar ne önerirsiniz acaba resim boyama falan onlar hariç. Sizin oyuncaklarım resmini atarsanız da sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Benim yeğenlerim mutfak seti mangal seti market kasası gibi oyuncaklarla oynamayı seviyorlar 
(869 puan) tarafından
O setleri benimkiler pek sevmiyor ya AVM de oyun alanına götürdüm hiç ikgilenmediler onlarla
-Reklam-
0 oy
(8,856 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Benimki kitap delisi şöyle bir köşemiz var altında masası ordan kalkmaz dışarda paten scooter bisiklet onlarla oyalanıyor içerde boyama LEGO kinetik kum tabiki vazgeçilmezi bebek evi ve bebekleri bunlar peluşlar vs var odaya geçince çekeyim ötekileri istersen
(869 puan) tarafından
Tabi isterim canım
(8,856 puan) tarafından
Şöyleler canım bak sileyim ☺️
(869 puan) tarafından
Çoğu bunlara benzer var zaten ama oynamiyorlar hele kızım barbieden anlamıyor geçen aldım ben bile nerde bilmiyorum ya
(8,856 puan) tarafından
Yok benimki oynar severse bak bu yeni attığımda güzel ama küçük ağzına alırsa tehlikeli
0 oy
(869 puan) tarafından
Neden benim sorularıma kimse cevap vermiyor bu kaç oldu ama :(
0 oy
tarafından
Yok vacim yok burda arastirdim yok trendyoldan baktim yok googleden aradim yok yok yok uzun sureli soyle basina oturup kendisi oynsyacaklari bi oyuncak bulamadim bulursan sayet banada soyle bugun rv acmicam diyorum artik gucum yetmiyo aciyorum bugun kizmicam diyorum sikintidan bana sariyo kiziyorum ben kafayi siyirdim devam edenlere basarilar diliyorum 
(2,537 puan) tarafından
Oyun havuzu aldım toplar var renkli renkli içine giriyor topları dağıtıyor hırsı dağılıyor
tarafından
Bende de var 150 boyutunde hemde 3 tane cocuk sigar yazin su doldurup oglumla birlikte ben bile giriyorum kisinda top dolduruyorum ama yok sikildi
(2,537 puan) tarafından
Valla cokda bişey kalmıyor ben dışarı çıkarıyorum insanda sıkılınca bir 15 dkka açık görüş  gibi hep cezaevi olmasın çocuğa diye...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,228 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,451,563 soru

23,831,726 cevap