+1 oy
1,101 göst.
Diğer kategorisinde (3,847 puan) tarafından
Kızlar ilkini özelde yaptım canım kocam doğum sürecinde hep yanımdaydı ama devlette eşler giremiyor diye biliyorum devlette doğum yapanlar nasıl eşler girebiliyor mu sancı odasına falan veya dogumdan sonra refakatcı kalabilir mi eşimden başka kimseyi istemiyorum doğum süreci nasıl ilerliyor devlette sancın oldu gitti acıklık 2 diyelim sonra nasıl ilerliyor nasıl davranıyor farklı kişiler mi gelip bakıyor acıklıpa özelde ebem vardı özel sadece o bakardı  devlet te yapanlar yoruma lütfen dogum anılarınızı anlatın 

24 Cevaplar

0 oy
(1,917 puan) tarafından
Ankara Bilkentte doğum yaptım sancı çekene kadar eşim yanımdaydı tek kişilik odadaydik doğum başladı eşimi dışarı aldılar doğum oldu dikişim atıldı eşimi aradılar hemen yanıma geldi beraber odaya çıkarttılar o kaldı yanımda 
-Reklam-
0 oy
(4,736 puan) tarafından
Sehir hastanesinde yaptim doğumu ne telefon ne es aldilar yanimiza. Arada hastanenin kendi telefonundan haberlesiyirduk veua doktorlar ailenizi ariyor haber ediyor. Dogumdan sonra ziyarete gelip.gitti ama esim sorun olmadi. Kimsen yoksa o zaman refakatci kaliyor
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Sürekli degisiyor doktorlar 

Eşin sancı suresince yanında olabilir ama acildimi diye bakarken bile eşimi dışarı cikarmislardi 

Dogumda da almadılar zaten 

Ha sonrasında kimsen yoksa yanında kalabiliyor
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben 36.haftaya ladar devlete gittim eşimin kalamayacağını öğrenince hemen özele geçtim sezeryanlıyım ben ilk doğum özeldeydi eşim kalmıştı bu da sezeryan özele para vermiyim dedim eşim kalamıyor diye özele geçtik. Gerçi yine kısmet olmadı eşimin kalması son dakika alındım eşim vardiyadan çıkmıştı uykusuzdu kalamadı. Ama devlette birkaç defa doĝumhaneye gönderdi doktor ordaki nst ler daha iyi galiba herkes tekti telefon yasaktı eşleri görmek istiyorsan da eş kapıdaki telefonla içeriyi arayıp görüşmek istediĝini söylüyordu kadınlara yardım etmeden gönderiyolardı. serumlarını tutarak iki büklüm yürüyüp eşleriyle kapıda görüşüp geliyolardı

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
6 cevap 335 göst.
0 oy
8 cevap 963 göst.
21 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,462 cevap

333,161 kullanıcı

...