+4 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde (1,294 puan) tarafından
5 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var. Bugün bebegimizin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik(16+4)♥️ hiç bir zaman kız ya da erkek diye dua etmedim hep eli ayağı düzgün sağlıklı vatanına milletine bizlere hayırlı evlat olsyn diye dua ettim. İstemsizce bir yandan da bı oglum var kız da olsa fena olmaz demişimdir ama dediğim gibi oğlumun yanına bir arkadaş geleceği için çok da mutlu oldum buna cinsiyet takıntım hiç yoktu. Çevrem iki erkek olursa Allah kolaylık versin artık kafa kalmaz gibi söylemlerle doluydu ve bu düşünce benim kafamda bugün hep canımı sıktı içimi yedi durduk yere moral bozdum.. böyle endişeye kapilmam anlık normal mi sevinemedim bile korkup baş edemeyecek miyim de diye hamilelik psikolojisiyle... Halbuki ona abisi inanıyorum her konuda destek de olur beni üzmezde, onların kokusu bile yeter diyorum ilk oğluma aşığım resmen çünkü ve inanıyorum bu da öyle olacak onlar benim Rabbime şükür sebebim. Kız olup hayırsız da olabilirdi bilemeyiz ki Rabbim böyle nasip etmiş diyorum. Yersiz bir baş edemeyevek miyim korkusuna kapılma hissi bile beni o kadar üzdü ki oğluma haksızlık mı ettim karnımdaki yavruma diye , yani çok mu zor da iki erkek evlat abartılıyor mu. Yok gelin vs muhabbeti söylemiyorum bile

21 Cevaplar

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almak nasip etsin <3

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 254 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bermal gb (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,168 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde seda21k (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 526 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaaaa23 (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 771 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ikbal (54,001 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,167 soru

24,108,099 cevap