0 oy
1,439 göst.
Diğer kategorisinde (1,710 puan) tarafından
Kızlar bakın şimdi benim kızım 14 aylık ben kızımla dışarı da çıktım kışın gezdik te soğuk sever benim kızım soğuktan asla hastalanmaz geçen eşim kaynanamlara size gelelim demiş bunlar da tamam demiş ama kaynanam asla hastayım biraz dememiş gittik kızımı kucağına aldı falan dediği şey de öpmeyeyim hastayım dedim nee sonra tabi ben kızımı bundan korumaya çalışıyorum ne kadar becerebilirsem artık neyse akşam döneceğiz hava biraz serin ama kızımın üşüyeceği kadar değil bu kaynana kişisi de sanki hasta olduğunu bize söylemiş de düşünmüş torununu gibi hava soğuk yok hasta olacak sizde çocuk bakıyorsunuz falan yaptı bieşy demedim eşime sert bakış attım çantamı çektim aldım anladı ordan Bişeyler eşim yolda giderken niye öyle davrandın deyince de annen madem hasta niye demiyor bize ya kızım hasta olsa ne yapacaksın falan dedim eşimin dediği şey öpmedi ki lan kucağına aldı nefesini verdi o kadar sarıldı nasıl öpmedi ki geçmez dedim aynı gece kızım gece 3 te 39 derece ateşle uyandı ama nasıl titriyor iki günde de çiğerleri dolmuş bol bol burun temizlenmesi ve bir sürü ilaç aldık balgamı da var şimdi yani ben bu kadına bir daha kış bitene kadar kızımı götürmesem yada evime almasam haksızmıyım yani kaç gecedir yavrum nefes alamayıp uyanıyor el insaf ya 

21 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
İnanki oğlum birkere salıncağın tutma yerini ağzına kouduğu için hasta oldu :D birkerede topla 1 saat oynadıktan sonra onu ağzına götürdü öyle hasta oldu (tabikide izin vermemeye çalıştım ama yetişip alana kadar malesef ağza mikrop girdi) kayınvalidenden önce kapmıştır hastalığı yüksek ihtimalle aynı gece hasta olması bi tık imkansız gibi bir şey hasta olduğunu söylemesi gerekiyor o konuda haklısın ama bu okadar kızılacak bişey değil. Mikroptan tamamen koruyamayız kırmadan gocundurmadan düzgünce anne hastayken görüşmeyelim çocuk zor atlatıyor diye anlatırsın olur biter belki o gün sabah uyandığında hasta gibi hissetmiştir ve size gelmeyin diyememiştir kıyamamıştır öyle düşün 
(1,710 puan) tarafından
Ama bu ilk defa değil ki bir kere daha aynısı oldu ve kızım mikrop kaptığı gece direkt ateşleniyor vücudu direkt tepki gösteriyor bunu daha önce acilde öğrendik gittiğimizde enfeksiyonu var ama çok çok yeni ilaç başlayalım dedi o hafta içinde yaptığımız herşeyi düşündüm ama sonuç sadece kaynanamın evime hasta halde gelmesi oldu onun dışında asla bişeyi yoktu ki havalar soğuyunca dışarı aşırı aşırı çıkmıyoruz o hafta da aşısı var diye ekstra dikkat etmiştim yani o gün dışında mikrop kapması imkansızdı doktorla bile birebir bu konuyu konuştuk uzun uzun ki hak da verdi bazı bebekler erken tepki verebiliyor benim kızım da erken tepki verenlerden
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 330 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
11 cevap 311 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 471 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,529 soru

24,112,351 cevap

333,041 kullanıcı

...