Kızlar bakın şimdi benim kızım 14 aylık ben kızımla dışarı da çıktım kışın gezdik te soğuk sever benim kızım soğuktan asla hastalanmaz geçen eşim kaynanamlara size gelelim demiş bunlar da tamam demiş ama kaynanam asla hastayım biraz dememiş gittik kızımı kucağına aldı falan dediği şey de öpmeyeyim hastayım dedim nee sonra tabi ben kızımı bundan korumaya çalışıyorum ne kadar becerebilirsem artık neyse akşam döneceğiz hava biraz serin ama kızımın üşüyeceği kadar değil bu kaynana kişisi de sanki hasta olduğunu bize söylemiş de düşünmüş torununu gibi hava soğuk yok hasta olacak sizde çocuk bakıyorsunuz falan yaptı bieşy demedim eşime sert bakış attım çantamı çektim aldım anladı ordan Bişeyler eşim yolda giderken niye öyle davrandın deyince de annen madem hasta niye demiyor bize ya kızım hasta olsa ne yapacaksın falan dedim eşimin dediği şey öpmedi ki lan kucağına aldı nefesini verdi o kadar sarıldı nasıl öpmedi ki geçmez dedim aynı gece kızım gece 3 te 39 derece ateşle uyandı ama nasıl titriyor iki günde de çiğerleri dolmuş bol bol burun temizlenmesi ve bir sürü ilaç aldık balgamı da var şimdi yani ben bu kadına bir daha kış bitene kadar kızımı götürmesem yada evime almasam haksızmıyım yani kaç gecedir yavrum nefes alamayıp uyanıyor el insaf ya