Burda insanlar çok şey yazmış baktım ama mesela benim abim evden uzakta bir yerde olsa ve birileri onun eşi için bana böyle şeyler söylese bende bunu kurcalarim insanlar yanlış yapabilir en azından bunu anlamak ve önlemek için araştırırim , insanlar boşluğa düşer yalnız kalır ve çoğu erkekte bunun farkında olunca kullanır , her kadın çok akıllı veya gözü açık değil, inanıp kanıyorlar , burdakilere bakacak olursak gözümüzün önünde herkes her şeyi yapsın bizde susup izleyelim sonra kötü bir şey olunca ne olacak o kadına da yazık , ama elti olarak asla sen karşıma ve asla bu konu hakkında konuşma, kayananda eğer iyi bir insansa güzel bir dille yanassin konuşsun , çünkü bağırıp çağırmakla yada bunu ailenin erkeklerine duyurmakla çözülmez, yanlış yola giden insanları ne hali varsa diye böyle saliyorlar burda yazanlar sonra kötü bir şey olunca vah vah diyorlar biraz vicdanli olun , yani demekki burda yazan insanlar iş yerinde erkeklerle öyle el kol hareketi yapıp şakalaşiyorlar normal bir şekilde