+1 oy
1,869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (588 puan) tarafından
Kizlar kisaca anlatmaya çalışacağım size. Bi fikirlerinizi söyleyin kayinvalidem sormami istedi farklı Bi görüş olsun diye. Benim bir ettim var eşi cezaevinde. Geçenlerde iki gün önce işe gitti. Bi şirkette temizliğe gidiyor ara sıra. Neyse ise gitti geldi. Benim kavinvalideye Bi telefon geldi ise gittiği kadın aramış demiş işte abla senin gelinin onlarla giden Bi erkek de var onunla işte şakalaşiyor sigara istiyor el kol hareketleri yapıyor diye. Sonra onlarla ise giden bir kadın daha var kaynanin akrabası.  Bugünde o arıyor ve hani sen yabancı değilsin halam saliyilirsin böyle böyle bide Mustafa diye biriyle konuşuyor falan diyor. Kayinvalide de eltimle konuşuyor anlatıyor. Bu daha konuyu dinlemeden bağırıp çağırıyor kadınları arayıp sayıp sövüp telefonlarını engelliyor. Bugün bende onlardaydim kayananamda eltime diyorki o zaman senin telefonunu Benim telefonunun uygulamasına kayıt edeceğim diye bakicam ordan kimle konuştun naptin diyor. Bu eltim de çıldırıyor telefonu falan fırlatıp atıyor vermiyor ki kayıt etsin. En son eltim eşim aradığında ona anlatacağım tamam ver derse vereceğim diyor. Kaynanamda diyorki bunda kesin bir şeyler var telefonu bile atti diye. Siz bu durumda ne düşünürsünüz 

34 Cevaplar

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Şaka gibi ya bunu düşünecek olan kaynın sana ve kaynanana düşmez
(588 puan) tarafından
Bunu ben düşünmüyorum emin ol hiç ilgim bile yok. Ben ona karşı olan yaklaşımının yanlış olduğunu dile getirdim sadece inandiramadim o yüzden buraya sormami istedi dün yazılanlarida okudum umarım anlamıştır.
-Reklam-
0 oy
(4,657 puan) tarafından
Şimdi arayanlar belki iftira atıyor belki is yerinde sinir olan birileri yani olabilir direk ahkam kesilmez ki hele telefon takibi ay ona kimse izin vermez ve sinirlenir gerçekten 
(588 puan) tarafından
Tabi iftira olabilir kendi gözüyle görmedi sonuçta. Bende yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Dün bu yazılanlardan sonra anlamıştır umarım.
(4,657 puan) tarafından
Yani canım umarım anlamistir
(588 puan) tarafından
Teşekkürler canım yorumun için
0 oy
(707 puan) tarafından
Allah kimseyi o eltinin haline düşürmesin. Ben bile o kadar rahatsız oldum ki . Eşim yurtdışına çalışmaya gittiğinde birileri bana böyle şeyler yapıştırmaya çalışmıştı. Hayatımın en zor günleriydi . Ağlaya ağlaya eşimi çağırdım. 3 günlük yoldan gelip resmen milleti sözleriyle dövmüştu. Sokağa bile çıkmadığımi herkes bilirdi. Akşama kadar eşimle konuşup mesajlastigimi herkes bilirdi. Ortada şüpheli birşeyde yoktu ama başına böyle şeyler gelenleri karalamaya çalışanlar varsa bişey ortaya çıksın dedikodu malzemesi olsun diye iftira ile nabız yoklayanlar çıkıyor. 

ALLAH SEN  KAYNANAN VE SİZİN GİBİ İNSANLARIN SOYUNU TÜKETSİN. 
(588 puan) tarafından
Birincisi benlik bir durum yok. Ben olaya dahil bile değilim. Olayın üstüne geldim ve kızım oradaydı aldım çıktım. İkincisi kaynana geldi bizim eve anlattı bende bu şekilde yaklaşımının yanlış olduğunu anlattım ama bana inanmadı ve buraya gerçekten yanlış mı düşünüyorum diye başkalarından da fikir olsun diye yazmamı istedi. Bende dün yazılanları okudum umarım oda anlamıştır. Bostan yere burda bana laf söyleme. Neyde teşekkürler yorumun için.
0 oy
(4,562 puan) tarafından
Eger böyle bi şüphesi varsa 

Kimseye inanmasın kimseninde dediğine bakmadan sessiz bi şekilde takip etsin 

Sonuçta eşi cezaevindeymis 

Eşi takip edecek değil ya 

Tabiki de kaynanasinin gözetim altında olacak 

Ortalık kötü belki de kadının karsisindaki insanlar kötüdür bilemezsin bunu, niyetleri kötüdür belki de 

Madem böyle bi şüphe sorun varsa kimsenin dediğine inanmadan çaktırmadan takip edecek 

Kesin net bisey bulmadan da bisey söylemeyecek yapmayacakta 

Bu benim görüşüm 
(588 puan) tarafından
Valla vardır yoktur. İftiradır değildir onu ben bilmem. Bir şey varsada illaki çıkar ortaya. Ama kaynanamin bu şekilde yaklaşması iyi değildi anlattım ama inanmadı. O yüzdende buraya sormami istedi . Dün yazılanları da okudum zaten. Teşekkürler yorumun için
0 oy
tarafından
Eltinin yerinde sen olsan şuan Kıyameti koparmıştın, Senin telefonunu da takip etsinler o zaman, Kimse kimsenin Malı degil Ve Kimse kimseye o şekilde davranamaz eltinin yerinde olsam Hepinizi iftiradan şikayet ederdim . öyle şey mi olur Milletin Namusuna dil uzatmak ne kadar kolay ya 
(588 puan) tarafından
Olaya ben dahil değilim. Ben konunun üstüne denk geldim ve kızımı alıp onların evinden çıktım. İkincisi kaynana geldi bana anlattı bende o şekilde yaklaşmasının yanlış olduğunu anlattım ama bana inanmadı ve buraya sormami istedi. Yazılanları da okudum umarım anlamıştır
tarafından
Oyle bir şey olduğunda Her zaman şöyle düşün bende bir kadinim ve aynı şeyler bana da söylenebilirdi Kaynanan Normal değil bence,
(588 puan) tarafından
Bende zat3n o yüzden bu şekilde yaklaşmasının doğru olmadığını söyledim. Bana inanmadi sen öyle düşünüyorsun dedi o yüzdende başka fikir almak için buraya yazdık. Teşekkürler yorumun için.
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Kırk kışı de arayyıp kaynana olacak sahısa benım hakkımda bısey dese. Alıp benım telefonuma bakamaz bıle. Sınırden kırardm o telefonu ama telefonum kıymetlı onun telefonunu kırardım. Ne haddıneymıs benım telefonuma bakmak. Şöyle düşün bı de sucsuzsun ve bunlar söylenıyor o xaman ne yaoardın. Susup oturur muydun kuzu givi telefonunu mu verırdın. 
(588 puan) tarafından
Evet iftira da olabilir gerçekte olabilir ben onu bilmem ama kaynanin bu şekilde davranmasinin yanlış olduğunu zaten söyledim ben ama bana inanmadığı için buraya yazdırdı ki başkalarına bu şekilde düşünüyor mu gerçekten ben yanlış mı düşünüyorum diye. Yazılanlardan okudum umarım anlamıştır
(5,423 puan) tarafından
Yanı bu kişi kocası olsa belki önce al bak der verir telefonu sonra tavrını koyar ama dediğim gibi kaynanaya düşmez.
(588 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Altta yazılan yorumlara istinaden yapıyorum bu yorumu kimse kimsenin hayatını bilmeden yorum yapiyor belki o adam yanlışlık anlamadan veya kumpasa denk geldi de içeri girmek zorunda kaldı ayricx kaynana yanlış birşey yapmamış söylenenleri ortaya çıkarıyor belki kadın iftira attı kadında birşey yoksa zaten herşeyi ortaya olur namus için yaşıyoruz laf getirmesin kocası yanında yoksa kendine dikkat edecek bı kadın olarak ne yazık ki kayınvalidem o kadinin dediğine inaniyor ama bı resim bişe gösterdi mi acaba kayınvalidene insnalarin günahını almasın 
(588 puan) tarafından
Ortada Bi kanıt yok canım. Kayinvalide de başka şeylerde var suphelendigim üstüne bu da gelince bu şekilde düşündüm dedi. Bende bu şekilde yaklaşımının yanlış olduğunu dile getirdim fakat anlamadı beni o yüzden de farklı görüş almak için sormami istedi bende yazılanları okudum umarım anlamıştır
0 oy
(604 puan) tarafından
Bi insanın saklicak bişeyi yoksa asla telefonu saklamaz ben kaynanamla yaşıyorum telefonumda şifre bile yok bazen kaynnamda telefon bazen eşimde kaynanamda diyo bende diyorum çocuklara vermeyelim ki kırılmasın ama bende kaynanamda eşimde kaynım var 20 yaşında oda asla şifre koymayız telefonlara çünkü saklicak bişeyimiz yok
(588 puan) tarafından
İşte kayinvalide de sakladı telefonunu saklayacak bir şeyin olmasa verirdi diye şüphelenmis.
(604 puan) tarafından
Haklı valla ben olsam bende şüphelenirim
(588 puan) tarafından
Bilemem gerçekten bir şey var mı yokmu. Varsa da illaki bir gün çıkar ortaya. Ama o şekilde yaklaşması yanlisdi daha farklı Bi şekilde olabilirdi. Ben karışmadım karışmam da zaten. Kendileri nasıl hallederler ne yaparlar artık bilemiyorum
(604 puan) tarafından
Yok sen karışma işin sonunda olan sana olur eğer öyşe bişi yoksa telefonu kaynanana verip arkasını dönüp giderdi al ne istiyorsan yap derdi sorun çıkarıp da konuyu değiştirmezdi
(588 puan) tarafından
Ben karışmadım zaten.  Teşekkürler yorumun için.
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Yani kadın orda eşinin eve getirmediği ekmek parası için çalışıyor tabiki iş yerimizde erkek olarak arkadaşlarımız da olabilir şakalaşabiliriz kaçıncı çağda yaşıyoruz kayınvaliden çığırı aşmış gerçekten yani takip uygulaması ne ya hayırdır gelini de olsa kızı da olsa bu dediği aşırı saçma kimse kusura bakmasın kadın gidiyor akşama kadar çalışıyor iki insanla muhabbet ediyor kafasını dinliyor az da olsa orda tanıdıklarınız da kadın hakkında konuşuyor kaynananın en başta o insanlara sen kimsin ki gelinim hakkında bunaları diyorsun deyip gelinini savunması lazımdı He yapmıyor gelinine laf diyor emekli maaşını versin o zaman kadına o da çalışmasın yada gitsin kaynanan çalışsın gelin otursun yesin kendi oğlu ne halt yemeye ceza evinde gelinine laf etmeden önce oğluna Bi baksın 
(588 puan) tarafından
Birincisi zaten kadınlara ağzının payını vermiş. İkincisi kimse ona git çalış demiyor. Oğluna zaten kayinvalide bakiyor. Eltim aldığını zaten kendine alıyor ona para ver diyen yok. Ucuncusu bende bu şekilde yaklaşımının yanlış olduğunu söyledim ama oda suphelendigi başka şeylerin olduğunu üstüne bide bu gelince bu şekilde bu gelince böyle düşündüğünü söyledi. Farklı görüşler almak için de buraya yazmamı istedi yazılanları da okudum zaten. Umarım anlamıştır
(1,721 puan) tarafından
Umarım anlamıştır yani kendine çalışıyor olsa bile bu onun tercihi çalışarak kendisini iyi hissediyor olabilir kayınvalidem epey yanlış düşünmüş gelinin bu şekilde çıkışıp bağırması çok yerli olmuş
(588 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için
(1,721 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(497 puan) tarafından
O değil de kaynana niye biliyor senin bu uygulamanı? Cok saçma değil mi? Belli ki kaynanan telefondan internet kullanımından anliyor kendisi üye olsun gelinimden şüpheleniyorum diye sorsun bakalım. 
(588 puan) tarafından
Ayy sizde her şeyden bir şey çıkartıyorsunuz. Neden bilmesin benim uygulamayı kullandığımı pardon da? Ben burda akşam yemeklerine bile yazanlar olduğunda ordan fikir edinip yapıyorum ve kayinvalideye de konu arasında söylüyorum bebek bölümündeki kadınlar yazmışlar ordan aklıma geldi falan diye konu geçiyor meselaa. Benim yazdıklarıma yazsan yorumunu daha iyi olurdu. N3yse tesekkurler
0 oy
(167 puan) tarafından
Nefret ediyorum kaynanalarin bu laflarindan kadını namusuzlukla suçlamış kendi görmediği halde telefonu vermeyince bişey çeviriyor öyle ölür zaten sende bir kadinsin ve aynı ailenin gelinizin kafa almak için buraya sor diyeceğine kendi hatasına baksın seninde buna göz yumman ben olsam senle  ve o kadınla gorusmezdim  görürsünüz ayrı ama baskalrın yalap salap anlatımlarıyla sacma 
(588 puan) tarafından
Zaten görmediği için bende bu şekilde davranıp yaklaşımının yanlış olduğunu söyledim bana inanmayınız buradan farklı görüşler almak için yazdik. Yazılanlarda okudum umarım anlamıştır.
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Yaprak dökümündeki Ferhundeyi seviyormuş heralde kaynanan gelininde tatbik etmeye çalışmış :D

0 oy
(535 puan) tarafından
Burda insanlar çok şey yazmış baktım ama mesela benim abim evden uzakta bir yerde olsa ve birileri onun eşi için bana böyle şeyler söylese bende bunu kurcalarim insanlar yanlış yapabilir en azından bunu anlamak ve önlemek için araştırırim , insanlar boşluğa düşer yalnız kalır ve çoğu erkekte bunun farkında olunca kullanır , her kadın çok akıllı veya gözü açık değil, inanıp kanıyorlar , burdakilere bakacak olursak gözümüzün önünde herkes her şeyi yapsın bizde susup izleyelim sonra kötü bir şey olunca ne olacak o kadına da yazık , ama elti olarak asla sen karşıma ve asla bu konu hakkında konuşma, kayananda eğer iyi bir insansa güzel bir dille yanassin konuşsun , çünkü bağırıp çağırmakla yada bunu ailenin erkeklerine duyurmakla çözülmez, yanlış yola giden insanları ne hali varsa diye böyle saliyorlar burda yazanlar sonra kötü bir şey olunca vah vah diyorlar biraz vicdanli olun , yani demekki burda yazan insanlar iş yerinde erkeklerle öyle el kol hareketi yapıp şakalaşiyorlar normal bir şekilde 
(588 puan) tarafından
Teşekkürler canım yorumunnicin
0 oy
(7 puan) tarafından
Sana tavsiyem karışma. Yorum yapma uyarma ,en son sen kötü olursun hem gözünle görmediğin şey içinde yorum yapma bence
(588 puan) tarafından
Ben konuyla ilgili bir yorum yapmadım zaten canım.  Teşekkürler yorumun için

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 332 göst.
0 oy
16 cevap 391 göst.
+3 oy
20 cevap 359 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler