0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
Kurutma makinesinde yıkanan bebek ürünlerini ayrıca ütülemek gerekir mi? Ya da bebek ürünlerini kurutmaya atabilir miyiz?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence utulesen iyi olur deterjan kalıntısı kırılsın 

(47 puan) tarafından
Öyle düşünmemiştim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hep attım ve ütüledim de canım bebekken
(47 puan) tarafından
İnsanın içine sinmiyor ama yine de toz ve akarları gidiyordur diye düşünüyorum.
0 oy
(9,080 puan) tarafından

gerek yok. zaten cogu kisi bebek kiyafetlerini utulemeye firsat bile bulamiyordur bence . petekten alip kurutmadan secip secip katlanmayi bekleyen camasirlardan ayirip da giydirmisligim cik var sahsen:)

(382 puan) tarafından
Vallah şuan tam anlattigin durumdayımben ya
(47 puan) tarafından
alerji falan olmadı bebişiniz değil mi?
(9,080 puan) tarafından
yok canim olmadi alerji.. kolay kolay bence herkes ole utu kutu yapamaz  . yada kendini onemsemeyen yapar. ben buldugum bir dk firsatta oturup kafami toparlayip gozumu kapatip iki dk dinlenmeyi tercih ederim. hala da oyle cocuk gece uyumazsa illa is yapacam diye ertesi gunu kendimi parcalamam. hazir yemek soylerim yada bi gun sadece robot supurur evi is guc yapmam dinlenirim. kendim de ônemliyim neticede
(1,650 puan) tarafından
İlk çocugun ilk zamanları o hevesle yapılır belki ama sonrası yorucu birsürü kıyafet minik minik nereye kadar ütülüceksin  çok aman aman gerekli bişey gibide gelmedi bana açıkçası hele 2 3 çocuğu olanlar ütüyle kafayı yer anneye o kadar zaman nerde :))))
(9,080 puan) tarafından
aynen oyle:)
(7,995 puan) tarafından
Valla ben bi evden dışarı çıkarken ütüler giydiririm bi misafirliğe giderken yada biri gelecekse
Onun dışında 3 çocuğa her kıyafeti ütüleyecek kadar kafayı yemedim  :D heleki kızım günde kaç defa değiştirir üstünü başını

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 789 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
7 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde iiiinciiii (2,933 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 296 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,474,685 soru

24,143,175 cevap

334,563 kullanıcı

...