0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,060 puan) tarafından
12 haftalık hamileyim hayatımda hiç böyle basil ağrımadı üç gündür çok kötüyüm geceleri uyuyamıyorum artık beynim.zonkluyor resmen gözlerime vuruyor tansiyonum normal nolur birşey önerin arada parol atıyorum o fayda etmiyor zaten 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niyedir bilmiyorum ama o haftalarda kuzenimde de bende de olmuştu. Hoş, 38 haftalık oldum hala baş ağrısı var bende 
tarafından
Uykun sık sık bölünüyosa ve düzensizse bundan kaynaklanıyor olabilir bak o geldi aklıma
(2,060 puan) tarafından
Şu sıralar da hep lavoba için kalkıyorum onun dışında birşey yoktu pek bölünmez uykum aslında
-Reklam-
0 oy
(810 puan) tarafından
İnan yapacak hiç bişey yok. Kaç defa bu sebeple gittim . Normalde parolun çok faydasını gören biri olmadığım için parol serumlar da ise yaramıyor. Kendin çözeceksin malesef . 
(2,060 puan) tarafından
Sizin kaçıncı haftalarda olmuştu ağırlar
(810 puan) tarafından
İlk 3 ay çok sık oluyordu sonra hafifledi .bende migrende var zaten onun atakları
0 oy
(6,772 puan) tarafından

Canim parol banada etki etmiyor Minoset kullanıyorum bide onu dene istersen çok geçmiş olsun ama ilk fırsatta dr ile görüş gizli tansiyon olabilir 

(2,060 puan) tarafından
Evet doktorla görüşeceğim dayanamıyorum gerçekten
(6,772 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah
(2,060 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Cümlemizin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zenan. (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ceylancan (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu