0 oy
959 göst.
Diğer kategorisinde (305 puan) tarafından
Eşimden bir bardak su istedim emzirince çok susuyorum ohooo seninki de olmadı dedi onun öncesinde de havalar soğuk diye TV odasında uyuyoruz döşek ağır bel fıtığım var taşıyamiyorum fıtık sürekli kalbime vuruyor bende döşeği getir dedim ve döşeğinde üstünde kendisi uyuyor onun için ağır geldi şey istemem bende inşallah belinde fıtık çıkar o zaman anlarsın beni dedim oda bana inşallah ölürsun bu gece sağ çıkmazsin dedi iki şey istedim diyee :) o ise bana sabah kalktığımda kahvaltım hazır olsun demişti gece 20 kere kalkıp çocuğumu emziriyorum herşeyini bana yaptırıyor kendisinin benden isteği bitmez banyoya girer havlu bile götürmez çıkar benden ister çorabını kıyafetini herşeyini benden ister ben ise bir bardak su istedim diye öl dedi gerçekten ***** olan benim 3 yaş 1 buçuk yas bebeyle ev işi yemek kıyafet bulaşık herşeyi yetiştirmeye çalışıyorum bir bardak su istedim ya hep istemem de oysaki 

24 Cevaplar

0 oy
(24,079 puan) tarafından
Yanlış her istediğini yerine getirmekle başlıyor. Biz evlendik geldik kıyafetler yıkandı geldi katladik herkes kendi eşyasını yerleştirdi herkes kendi eşyasını alır hatırlıyorum kayinvalidem ilk bize geldiğinde eşimin sweatini bana uzattı götür yerine koy diye dursun o kendi koyar ben nereye koyacağını bilmiyorum dedim. Beni de eleştiren olabilir ama herkesin eli kolu sağlamsa kendi işini görebilir kadın ev hanımı ise de evin genel işlerinden sorumlu olmaktır bu yemeği bulaşığı temizliği tamamda adamın her işini hizmetçi gibi hazırda bekleyip yapmak değil 
-Reklam-
0 oy
(11,593 puan) tarafından
İlk başta koçanin Götünu bayaa kaldirmissin birk kere kolay kolay inmez artık geçmiş olsun 
0 oy
(5,937 puan) tarafından
Boyle s.igirlara padisahmis gibi hizmet etmeye alistiriyosunuz sonra sikayet ediyosunuz kusura bakma da. Yapma konussun konussun dursun.
0 oy
(3,851 puan) tarafından
Ayy kocamda Allah razı olsun seni görğncr6

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
6 cevap 448 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (606 puan) tarafından soruldu