+1 oy
1,108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,832 puan) tarafından
iyi geceler kızlar 

Benim bir kızım var 23 ünde bir yaş olacak doktorum ozellikke 2 yıl bebek dusunme dedi rahmim basıkti kalp şeklinde, sezeryanimda düzeltildi. Ben normalde tek çocuk istiyordum hep ama eşimde tek çocuk o yüzden o mutlaka en azından 2 olsun istiyor. Randevu aldım bı kontrol olacağım sağlıklı gebelik geçirebilir miyim diye ama siz çok zorlandiniz mi ya da ikisi bir büyüdü gitti mi ben ilkinde çok zorlandım bir daha başa dönemem zaman geçerse diye korkuyorum 

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bence 4 5 yas aralığı ideal . Bnmkilerin 7 yas var :D 8 yasinda büyüğü 8 aylik küçüğü :D

(2,832 puan) tarafından
Sen ne güzel ikisinide büyütmüşsün ya :) darısı başıma :D 7 yaşta çok o zamana ister miyim bilmiyorum
tarafından
Bnm büyüğü istedi kardeşim olsun okulda herkesin var bnm yok dedi ... zaten istiyordum eşim istemiyordu aradan çıktı:)))))
(2,832 puan) tarafından
Oh ne güzel:) sağlıkla buyusunler
tarafından
Amin inşallah cümlemizin
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
İkizlerim 8 yaşında onların küçüğü 6 yaşında hamileyim 23 haftalık bakalım nası olcak 
(2,832 puan) tarafından
İkizler zaten atlatmış artık zorluğu okula başlamışlar :) diğeri de yavaştan başlar rahata erersiniz inşallah :) 4 çocuk Allah verir kolaylığını :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
(306 puan) tarafından
Amin inşallh ya 3 oglandan sonra 1 kızım olcak
(2,832 puan) tarafından
Ayy ne güzel kız çocuğu berekettir :) dünyada cennettir ama babasına :D bizde 4 kız bir oglaniz annem hep der ki kız çocuğu başka :)
(306 puan) tarafından
Vala hayırlı bir evlat olur inşallh bize bizde 6 kız kardeşiz birşey olunca önce biz koşuyoruz ailemize

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
+3 oy
22 cevap 558 göst.
+1 oy
14 cevap 445 göst.
+1 oy
3 cevap 93 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,858 soru