0 oy
1,006 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (535 puan) tarafından
Dün eşimde yaptı aynısı oldu bugün ben yaptım yielne aynısı oldu şimdi kurtarmaya çalışıyorum yemeği.

Kattle de şu kaynayıp ocağa katıyorum sonra makarnayi ekliyorum makarnayi ekleyince su bembeyaz oluyor kaynayınca da yapış yapış oluyor tencerenin etrafında sümüksü bir kıvam oluyor bunun nedeni nedir?

22 Cevaplar

0 oy
(15,964 puan) tarafından
Foto atsaydın merak ettim nasıl oluyor 
-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Markasi kaliteli olmayabilir. Birde kaynama suyuna biraz aycicej yagi koyun 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 272 göst.
+4 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,475,106 soru

24,149,311 cevap

334,827 kullanıcı

...