0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde (1,382 puan) tarafından
Benim k. Valide k. Peder asla torunlarına bakmazlar o yüzden hiç emanet etmedim. Annemde bakmak ister ama ev uzak olduğu için gönderemiyorum. Annem ilaç kullanıyor ilaçlar uyku yapıyor. Benim kız da erkenden uyanıyor ortalığı darma duman ediyor. Bekar bacım var onunda tahammülü yok malesef. Sizde durumlar nedir? Bakar mı aileniz bebişlere?

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hepside hevesli aslinda ama oyle seyler yasadim ki esimin tarafi icin soyluyorum kurban edesim geliyo bi lokma yedirmelerine musade etmiyorum esimle sorun yasamayalim diye de kendi aileme de birakmam ki annem calisiyo 
-Reklam-
0 oy
(363 puan) tarafından
Ben çalışıyorum annem hergün 1 saat 15 dk lık yol geliyor. Dönüşte aynı süre.. Doğduğundan beri severek bakıyor. Ben onun için 5 tede olsa çıkar gelirim diyor. Biraz dinlendirmek için arada ben gidip orada kalıyorum. Emeği çok büyük
0 oy
(2,237 puan) tarafından
2 hafta kaynanamda kaldım bir kere çocuğuma mama yapıp yedirmedi bakmadı bile. Şimdi kendi ailemin yanındayım Allah razı olsun ben yatıyorum onlar bakıyor. Genel olarak hep böyle ama. 
0 oy
(867 puan) tarafından
Tek başıma buyuttum asla yardım etmeyi bırak bir defa bile alıp parka çıkmamıştır 
0 oy
tarafından
39 gün oldu dogum yapalı sevmeye gelince hepsi geliyor 40 zor ediyorum annem bakiyor notmalde iki kere rahatsizlandi kayinvalideme deidm gel yanima diye tansiyonu inmek bilmedi baska zaman sehir sehir gezer su 40 günde bir ölmedigi kaldı uykusuzluga dayanamiyormus edemiyormus allah sabir versin baska bisey demiyorum 
0 oy
(15,111 puan) tarafından
Herkesten uzak ve rahatım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 469 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 792 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.