0 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Son bir ay kaldı diyebilir miyim? Zaman yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyorum hiç normal değil :D 

Bizimki yaza denk geliyor hemen hemen, ben de atacağım buralara resim inşAllah. Çok imreniyorum siz resim atınca bacılarrrrr, darısı bana ve diğer annelere inşAllah ☺

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin kuzum inşallah benim de çok hoşuma gidiyor bebisleri atıkları zaman ☺️
tarafından
Valla ya, yiyesim geliyor o bebekleri canım ☺
tarafından
Aynen kuzum rabbim esirgesin pek tatlılar inşallah bizde öyle atarız çok az kaldı gün sayıyorum artık valla son 11 gün geçmiyor resmen ❤️
tarafından
Son günler zaten hiç geçmiyor yavrum, ayy çok heyecanlandım şimdi seninde geliyor Allah'ın izniyle. Sen de atarsın inşAllah, ben de bekliyorum sabırsızlıkla ❤
tarafından
İnşallah atarım canım sağ salim dogsunlarda seninde çok az kalmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ yok kuzum geçmiyor resmen koca 9 ayı bitirdim son günleri biteremedim :)
tarafından
Amin yavrum inşAllah, ben de bekliyorum da son aylar geçmiyor :d
tarafından
Bide son günlere gelde o zaman gör zaman durmuş gibi :D
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Amin canim insallah Rabb'im sağlıkla kucagina almayi nasip etsin :)
tarafından
Amin kuzum cümlemize inşAllah :))
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Kiz benim dogumda 14 subat valla az kaldi yaa
tarafından
Seninki bayağı az kaldı kuşum, hazırlıklar tamam mı?
Hastane icin bebek havlusu battaniye bez islak mendilimiz eksik bunlarida aldikmi tamamdir
tarafından
Çantan hazır mı? Ben 33 de yıkayıp ütüleyip 34 de çantasını hazırlayacam inşAllah, bir de kendin için ne aldın?
Biz bugun 34+0 olduk bi kac gun once hazirladim kendime banyo havlusu el havlusu 3 takim pijama ic camasiri corap gogus pedi hasta bezi normal ped terlik havku mendil dis macunu fircasi listerin makyaj malzemeleri ayna hirka emzirme atleti sudyeni terlik koydum belcikada normal dogumda 3 gece 4 gun kaliniyomus hastanede bide sanci gelince hemsireler sicak suya oturtuyomus o yuzden banyo havlusu koydum
tarafından
Anladım canım sağolasın, ben hâlâ kendim için bir şey almadım
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Az kaldı kuzum :)) sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah balımm ❤❤
Kiz iyi bi yermi fiyatlar uçuk yaa
(10,041 puan) tarafından
Hiç gitmedim kuzum ama olduğunu biliyorum ne alacaksın ki sen ordan
Kiz ben degil esimin amcasiyla yengesi bebek arabasi almis bide bebek çantasi 1100 euro vermisler valla utandim yaa dunyanin parasi biz napsak bilmiyom
(10,041 puan) tarafından
Ne utancaksin kuzummm hediye sonuçta düşünüp almışlar, 1100 euro normal ordada öyle ucuz değil bebek eşyaları
tarafından
Bayağı az kaldı hissediyorum kuşum :)) Amin inşAllah Ebruş'um, bütün anneler inşAllah ❤❤
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Amin balim inşallah. Allah'ım hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin lokmamm❤❤❤☺☺ erkekti demi bebişin 
tarafından
Valla ben hiç beğenmiyorum, gezecek yer yok burada yavrum :D
(6,775 puan) tarafından
Hadi ya :// işte az miş herhalde orda kuzum ☺☺
(6,775 puan) tarafından
O değilde kullanıcı adında keremin annesi yazıyor ben sana erkekti demi diyorum☺☺❤kafama o takıldı kız benim kafa iste
tarafından
Aa hiç farketmedim kız öyle dediğini hahahahah ☺☺
(6,775 puan) tarafından
Benimde sonradan aklıma geldi kız benim kafa iste☺☺
0 oy
(673 puan) tarafından
Bende şubat sonu doğar diye bekliyorum aslında nisanın ilk haftası sat a göre kısmet bakalım ikinci bebeğim ama çok heyecanliyim 2020 ye geçince daha çok heyecan bastı:) 
tarafından
Aynı durumdayım valla canım, benim de Şubat'ın sonu Mart'ın başları ama bakalım nasip :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,157 göst.
14 Mart 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 659 göst.