0 oy
2,019 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Ne olur bişey söyleyin kafayı yiyecem iki çocuğum var üçüncüye hamileyim bugün öğrendim eşim eski iş yerindeki kızla görüntülü konuşmuş ve görüşüp konuşuyorlarmis benim dünyam başıma yıkıldı çocuklarım çocuklarım bişey anlamasin diye mahfoldum ağlamaktan ne yapacam ben şimdi ne yapacam çocuklarim karnimda bebeğimle 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçenlerde bi post vardı eşim kız elamanı motorla eve bırakıyor sonra kız başka yere taşınmıştı işten cıkmıstı o post seninmiydi
(186 puan) tarafından
Yok cnm benim değildi o postu da hatırlıyorum rabbim kimseye fırsat vermesin yuva yikanin yuvası olmasin
tarafından
Amin amin Ah canım napıcaksın peki ayrılmayı düşünmüyorsan büyük tehtit et sakın bu konuyu kapatıp kenara cekilme devam eder seni rezil edicem herkese rezilligini anlatıcam de boşanmakla tehtit et süründür uzun bi süre
(186 puan) tarafından
Öyle yapacam zaten cnm annesinde kalıyor annesi iki gündür arıyor konusun diye yok dedim hazır değilim ve onu görmek istemiyorum bu eve ayak basamaz dedim annesine böyle güçlü görünmeye çalışsamda eve sigamiyorim çok ama.cook rabbim sabır versin
tarafından
Böyle devam et ciddiligini koru insallah aynı hataya düsmez birdaha :((
(186 puan) tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 522 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SryA211 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 283 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,612 puan) tarafından soruldu