0 oy
167 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,129 puan) tarafından

Kızlar bunları aldım ama içeriklerini kullanmayı bilmiyorum bilgi verebilir misiniz bana siyah nokta aletinin 3 başlığı var hangisi ne için mesela diğeri ise 8 parça isimleri neler 

image

image

image

2 Cevaplar

+1 oy
(3,621 puan) tarafından
Siyah nokta için alet hiç ise yaramıyor bizde aldık ama hiç bi halt yaramıyor eşimin yüzünü morartti demir var onunla temizliyorum tertemiz oluyor 
(2,129 puan) tarafından
Ya ciddimsn cnm bende denedim ve morardı yüzüm dedim kesin kullanmadım o yüzden oldu ama hatta eşimde acayip siyah nokta var yüz maskesi yapıyorum ona kil ama temizlenmiyordu ona yapicaktm makinayla yüzünü temizlemek istiyordum öğrenip üzüldüm şuan
(763 puan) tarafından
Demir dediğin hangisi bir ucu delik diğeri sivri olan mı?
(9,080 puan) tarafından
o cok acitio ya ucu delikli diger ucu sivri olan cubuk. insan kendine yapamaz zaten. cilt bakiminda bitin buhar tutuo suratima da kiz oyle yapio yinede canim asiri yanio. en guzeli cilt bakim pakatleri 6 seans hic degilse alcan iki ayda bir gideceksin on nimara. tabi her ay  daha iyide
(763 puan) tarafından
İyi yer bulursan cilt bakımı en iyisi ama eve yakın yok olan da uyduruk maalesef
(3,621 puan) tarafından
Valla ben cilt bakıma gittim evt fena acitiyorlar aynısını gelip eşime yaptım ilk önce eşim guzelce duş aldı sonra yüzüne krem sürdüm bi güzel 2 dk bekledim sonra bi ucu sivri bi ucu delik olanla yavaş yavaş aynı cilt bakımdaki gibi yaptım.ve hiçte canı acımadı burnu tertemiz oldu aynı şekil.yapin kuru kuru acır ama dediğim şekil yapın ve farkı.gorun benimde eşimin burnunda baya siyah nokta vardı burun bandı aldım yaptık daha çok çıktı maske bile aldım sonuç alamadık tabi bu makinadan gene.aldik gene sonuç yok taki bu delikli şeyle yaptım tertemiz oldu
(763 puan) tarafından
Eşin çok şanslıymış ne güzel sen evde yapmışsın bakımını :)
(3,621 puan) tarafından
Teşekkürler cnm :)
-Reklam-
+1 oy
(763 puan) tarafından
Güle güle kullan canım. YouTubeda inceleme videosu vardır bir bak istersen 
(2,129 puan) tarafından
Sağol btnm teşekkür ederim baktım ama pek anlamadım ;)
(763 puan) tarafından
Demek ki güzel bir inceleme yapamamışlar :) teknolojik aletleri ben genelde oradan bakıp kullanıyorum
(2,129 puan) tarafından
Bende cnm aslında öyle yaparım hep ama alan bir kız bende bilmiyorum bakalım diyip deneyip kaldırıyor ajhssj hiç bir şey anlatmadan
(763 puan) tarafından
:D :)) ilginçmiş o da

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
23 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
6 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,953 cevap

336,431 kullanıcı

...