0 oy
1,569 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız sizinde fikirlerinizi bekliyorum belki ben hataliyim bilmiyorum size de sormak istedim 

Konu 

Şimdi en büyük ablamın oğlunun nişanı var ve inanın ben herkesden çok hevesliydim elbiseler bakıyordum herkes daha 4 ay var bu ne heves diyordu yegenim benim her şeyim o derece çok seviyorum 

Ama biliyorsunuz bi doktor hatası yüzünden başıma gelmeyen kalmadı 3 aydır tedavi görüyorum bağırsagimi karnımdan çıkartıp torba taktılar 2.3 gün anneme gidip kafamı dağıtayim dedim doktor ona bile hayir dedi hastaneden uzaklaşmam yasak ayaktan tedavi devam ediyor bende takımı yollarım canlı yayından izlerim diye düşünüyordum gidemem Sakarya'da olsa günü Birlik yine kacardim belki ama kız tarafı boluya girişte  aşırı uzaklaşmış oluyorum ee bebekte var nişan tarihinde 1 bucuk ayım kalmış oluyor doğuma 6 hafta yanı ben şimdi ne yapayım i

İŞİN KÖTÜ TARAFI ESİM DE BU ŞEKİLDE HİÇ BİR ŞEKİLDE GÖTÜRMEM SENİ DİYİP KESTİRİP ATİYOR KONUYU AÇTIRMIYOR BİLE OTOBÜSLE MUMKUNATİ YOK GİDEMEM =/

32 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Senin postlarına sürekli denk gelip baktım o kadar hastanede kaldın tedavi gördün kendini ve bebegini riske atmaman gerekiyor,Ablanın anlayışlı olması gerekiyor düğün gelip geçici bir kaç saatlik bişey kendini riske atma kim gönül koyarsa koysun,benimde sürekli düşüklerim olduğu için sevdiğim kuzenimin düğününe bile gitmedim sağolsunlar beni aradılar kendini riske atıp gelme diye hemde yarım saatlik yoldu gitmedim 
(6,777 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Bu durumdayken gönül koyması çok anlayışsızca. Sağlığında olsan zaten herkesten daha çok orda olmak isteyeceğini bilmesi gerekirdi ablan olarak. 
(6,777 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ablan seni düğüne beklediğine göre yaşadıklarını hafife aliyo demek ki kendi başına gelse yine böyle bencillik yapar mi acaba ?
(6,777 puan) tarafından
Rabbim düşmanima bile yaşatmasın
(4,342 puan) tarafından
Amin. Başımıza gelmeden başkasının çektiği acıyı anlamak çok zor Rabbım herkesin kalbine merhamet versin
(6,777 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(612 puan) tarafından
Kız senin sağlık durumunu biz bile biliyoruz ablanın gönül koyması olmamış araa ablani konuş abla yasak biliyorsun gelemem de o stresten napcagini şaşırmış sana gönül koymuş anlaması lazım senin durumunu o kadar gelmeni istiyorsa bir sene ertelesin dugunu
(6,777 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun ablan bencillik ediyor sen yollarda fenalasirsan vijdan azabı çekmiyecekmi gitme sen haklısın ne dusunuyorsa düşünsun sağlık herşeyden önemli 
(6,777 puan) tarafından
Gidemem eşimde götürmüyor zaten
(1,571 puan) tarafından
Eşin ablandan daha çok değer veriyo demekki seni düşünüyor
(6,777 puan) tarafından
Valla belki abartılı gelecek ama annemden babamdan bile daha çok değer veriyor eşim bunu iliklerime kadar hissettiriyor saçımın teli kopsa  üstüme titrer Allah razı olsun rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah
(1,571 puan) tarafından
Öyle tabi rabbim mutluluğunuzu daim etsin allah eskikliklerini göstermesin inşallah.
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Benimde kuzenimin düğünü var 2 hafta sonra o kadar kotu günler yasadım ki ne halam ne kuzenim arayıp gecmiş olsun vs diye sormadılar bende o yuzden gitmicem sildim onları hayatımdan 
(6,777 puan) tarafından
Şimdi hakkini yiyemem maddi manevi her şekilde yanimdaydi ablam ailem
(2,231 puan) tarafından
Ama sen elinde olmayan sebebten ötürü gidemiyorsun canım sağlık söz konusu
0 oy
(4,306 puan) tarafından
Gönül koyacak bir durum yok 
(6,777 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(10,426 puan) tarafından
Bence eşiniz sizi düşünüyor ve bu kötü taraf değil biz senin gibi gebelikler geçirmemiş olsakta gebe olduğumu dönemler düğün vardı kardeşimin vardı ama gitmedim 37 haftalık falandim hatta 
(6,777 puan) tarafından
Tabi ki eşim bizi düşünüyor ben bunun için eşime surat bile yapmıyorum haklı sonuna kadar
0 oy
tarafından
Hayır Büşra gitme anlamda gönül koymasın

Sağlık durumunu ortada bebeğin var

Hamilesin sıkıntılı snein gitmen

Ablanın bunu anlaması lazım aslında 
(6,777 puan) tarafından
Bende anlayışli olmasını bekliyordum
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Deli mi ya canını düşün bacım o da anlamalı kolaymı halin sanki 
0 oy
(705 puan) tarafından
Olması gereken ablanın sen kendini yorma canım demesi lazım yaptığı düşüncesizlik bence eşinde haklı sağlığın daha önemli canım
0 oy
(24,070 puan) tarafından

Bencillik bu. Ablamın iki tane oğlu var kendi oğlum gibi severim ama sağlığım karnımdaki evladım söz konusu iken önceliğim değişir. Seni çok önemsiyorsa tarihi sana göre belirleyebilirdi mesela ne saçma ben pandemide evlendim ailem bile gelemedi eşimin memleketine üzülüyor muyum düğün videomu izlerken üzülüyorum ama Allah'a şükür hepsi hayatta sağ annem doğum yaptığımda geldi yanımda bir ay kaldı dünyalara değer ( diğer kardeşlerimin doğumunda böyle bir imkanı olmamıştı) çok saçma bir trip 

Üstelik düğünde değil nişan yani 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 399 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 731 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
+6 oy
20 cevap 477 göst.

Kategoriler

1,474,296 soru

24,137,128 cevap

334,349 kullanıcı

...