Biz 2020nin başında nişan yapacaktık covid çıktı bı anda. Ev eşyaları, çeyizlik vs herşey hazırdı sadece Nisan yapılacak ev dizilecekti. Kapanmalari atlatinca 2020 ağustosta nişan yaptık 1 ay geçmeden nikah yaptık. Yine kapanmalar basliyodu çünkü. Yasaklar vardı. Ama covidin ortasında da olsa nişanım çok güzeldi. E bide ağustosun başında babaanemi kaybettik 23unde nişan var. Bende amcalarimla konuştum siz uygun görürseniz erteleyelim dedim. Onlar da ölüm de Allah'ın emri düğünde dediler. Çok oynamalı yapmadık açık alanda güzel bir söz nişan yaptık. Eylül 20sinde nikah tarihi aldık eğlence yapalım demeye kalmadan yasaklar başladı. Benim nikah salonumun içi çok büyüktü ve dışarıda da alanımız vardı. Gelinligimle eşim davul zurnayla evden çıkartti beni. Nikaha gittik 2 saati geçkin oradaydık tüm akrabalarimiz gelmişti zaten. Hediyelik nagnetlerimi dağıttım tabi bol bol kolonnya maske dağıtıldı :)) Nikah ardından takı merasimi yaptık çiçeği attım derken salondan çıktık. Vedalaşıp gittik. Bizim çok kalabalık arkadaş grubumuz var akşama da after parti duzenlemisler akşam eğlence yaptık. Bide bir gün öncesinden kına gecemi yaptım kızlar arasında evde. Eşimde geldi ona da kına yaktılar.
Ben normalde düğün filan o işleri sevmem ama bu pandemi zamanı benim işime geldi. Hem gelenek göreneklerimizi yerine getirdik ve çok uyguna geldi. Nikahtan 2-3 gün sonra balayına gittik krallar gibi balayi yaptık düğüne harcayacağımizi yedik kendimiz. Zaten ev eşya borçları çeyizleri düğünden önce ödemiştik. Gelen altınlarim bileziklerimle araba aldık. Sağolsun eşim hakkımı yemedi yedirmedi. Bu altınlar senin arabada senin olacak dedi. Üzerime yaptı.