0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bı uyumayan benim herhalde :angel: huuuu huu kimse yok mu bacıkolar :D bu yapay zekanin yüzünden aşırı düzgün başlık atamiyorum yaa

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben uyumadım ama uyuyacağım inşallah :)

(1,122 puan) tarafından
Geçmiş olsun mantar ola bilirm bilemedim geçen kuzenim bahs  etmişti eşinin ayakalrin altı kaşınyormuş manatar diyordu ayağını mayalı suya koymuş biraz iyi olmuş çalışmaya gitmiş diyor yapmıyor gene devam ediyormuş??ama sizn oğlan kaç yaşında çocuklarda ne gibi birşey olur acba yinde Dr götürmekte fayda var bilememdim ama manatar gibi sanki anlattığıniz gibiyse
tarafından
Nokta nokta kırmızı şeyler çıkıyor ayak altlarında ve topuklarında anlam veremiyorum gerçekten inşallah şifasını bulacağız bakalım karaciğer mi bilmiyorum inşallah değildir :(
Mantar olduğunu düşünmüyorum ama oladabilir kremle falan geçse yine iyi
tarafından
Karaciğerden korkma canım kendini çabuk yenileyen organ korkutmasın seni. İnşallah basit biseydir de sağlığına kavusur meleğin
tarafından
Amin inşallah
(1,122 puan) tarafından
Ya geçmiş olsun yeni öyle oldu kaç yaşında oğlun insallh değildir kara ciğer;acba yediği birşey de dokunmuş ola bilirmi?
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bende uyumadım yanlız değilsin bacım :)
tarafından
Nasıl da sıkıldım bı cekirdek olaydı .d dışarı da Hafif serin balkon keyfi
(1,570 puan) tarafından
Çok soğuk kız ne balkonu aç yaprak dökümü izle sütünü içerken ben öyle yapıyorum sıkılınca
tarafından
Çok olmadı bitirdim 1 sene filan girmesi lazım ki tekrar başlayım :) kirli sepetinin yeni bölümünü bekliyorum YouTube yüklense
(1,570 puan) tarafından
Bende 172'inci bolumdeyim ya onerebileceginiz eski diziler varmi huzurlu hisettiriyor
tarafından
Bitirmisin canım. Karagül izledim bizim hikaye izledim
(1,570 puan) tarafından
Evet teşekkürler canım
0 oy
(6,777 puan) tarafından

Ayakta uyuyorum 

tarafından
Nasılsın canım bu aralar çok takip edemedim giremedim uygulamaya. Nasıl gidiyor hamislik
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Allah nasip ederse Uyyucam üşeniyorum çay icyom kzım uydu namaz kilmadim kalakyim bende :unsure:huc halim yok otrdgum yerde mayişyorum bugün 

tarafından
Şeytanın oyunlariiii :))
(1,122 puan) tarafından
Hiç sorma:):)ama. Aslında bugün yolarda falan yoruldum kaynamda geldik yol üstü onu biraktik kardesine ordan tekrar eve sonrada kıza duş aldirdik acele çay koy birşeyler yedik alış verişe gitik bebiş için geldik o aceleyke yemek falanda  yaptım kaynmda 2 gün rahat uymadim ondan da ola bilir bide yoalrda
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Birazdan uyucam bende dinlenemiyorum hiç 
tarafından
1 ay filan uyumak lazım bence
0 oy
tarafından
Annemlerdeyim uyumuştum oğlan altına işedi onu değiştirdim 
tarafından
Gece sürprizi yapmış annesi
0 oy
(2,570 puan) tarafından

Ben uyudum tekrar kalktım sayılıyor mu.

Tekrardan uyumak istiyorum :D
tarafından
Sen niye aliyosun eline telefonu uykunu açtın ya .d kendi uykumu açmış gibi sinirlendim şuan sjsjsjjd  bende telefonu elime alınca uyku gidiyor sonra kendime kızıyorum niye yaptım diye hdhsh yat uyu bebiş
(2,570 puan) tarafından
Yatmışım zaten:-D
Bebekler kaldırdı canım.
Onlarla uğraştım uykum açılmıştı biraz telefon baktım.sonra yine ağladılar tekrar uyut derkn öyle böyle uyumuşum.
Şimdi yine uğraşıyorum
0 oy
(82 puan) tarafından

Bebeğim akşam 8'de uyudu ve 1'de uyandı hâlâ da uyanık ayağımda sallıyorum ki uyusun bende bir an evvel uyuyayım dünde 5'te uyanmıştı:angel:

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 390 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,992 göst.
0 oy
11 cevap 401 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahsen61 (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 120 göst.
21 Ağustos 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Anonim11 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,675 soru

24,172,660 cevap

335,923 kullanıcı

...