0 oy
611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba kizlar yalnislikla bezi yalnis aldim erkek bezi cikdi bebeyim yatinca sizdiriyor

Ne yapa bilirem iade yok kullanicam onca para verdim 

5 Cevaplar

+4 oy
(8,051 puan) tarafından

Erkek bezi kız bezi ayrı mı oluyor? Ben bunu niye yeni öğrendim :) 

tarafından
Ben de :)
(8,051 puan) tarafından
Hahahahha geri kalmışız Esma
tarafından
Yanlış bilmiyorsan huggies bezlerde cinsiyete özel yapılan seri vardı
(8,051 puan) tarafından
Doğrudur. Hiç almadım o markayı bilmiyorum
tarafından
Kara cahal:D
tarafından
Bende almadım hiç reklamlarda görmüştüm jdhsha
(8,051 puan) tarafından
Ak cahıl :) açıklada bilek
tarafından
Evet kız için ayrı erkek için ayrı oluyor o marka.  Başka birine satma şansın yokmu
tarafından
Aman aman ak mak deme :D
(2,728 puan) tarafından
Öyle bir islemiski fakir gurabalık kanımıza iki bebem var biri kız biri erkek hicde bilmiyom erkek kız bezi ha:)
(8,051 puan) tarafından
Hahahahha niye tehlikeli sözcükler mi :)

1996 he valla nerden bilek biz kız bezini erkek bezini elimize ne geldiyse
(2,728 puan) tarafından
Ben ne bilim anam:) ben ikisinede bez takiyom anamda ah eski günler bez kaynatirdik der :)ah anacım kızin da iki çeşit bezin varlığından habersiz fakirlik ruhumuzda var demeliyim:)
(4,851 puan) tarafından
Huggies özel bir seri var .diğer markalarda yok. Kız olan alt tarafı daha fazla emici erkek olanın ön tarafı daha fazla emici oluyor 8 yaşındaki kızıma kullandım o doğduğu yıllarda vardı :)) ama şimdi boykot die almıyorum bu oğluma
(2,728 puan) tarafından
Ben varlığından bile habersizim:) Molfix 2 numramj tamam 4 numaramı tamam arabaya at bitti:)
(8,051 puan) tarafından
Valla bende varlığından habersizdim:)
(2,728 puan) tarafından
Eşeğin yemediği ot başını agritir derler eskiler..sözüm meclisten dışarı ben Gine de bildiğimi alım:)
(8,051 puan) tarafından
Sleppy benim tercihim :) ve baby turco
(2,728 puan) tarafından
Molfix i tek geçerim :D belimiz büküldü ama bebeklerim  alerjik bebek yara oluşuyor denedim onları olmuyor
(4,851 puan) tarafından
Baby turco şimdiki tercihim aynn alışkanlık artık diğer markalara bakmam bile al koy sepete
tarafından
Bebem natural hepsine tek geçer:) baby turcoda çok kullandım ama bebem daha iyi
(2,728 puan) tarafından
Hayat zor bende almam en ucuzundan bKarm ama yara olusuyo vicdanen rahatsz oluyom örneğin torkunun peynirini değilde bimde en ucuz peynir neyse onu aliyom oyle öyle geçer günler diyom bebem natural annelik kadar doğal :) onu da denedik oda yara olusdurdu bizimki mecburuyetdenden yoksa anamız bizi Molfix le mi büyüttü
tarafından
Jenny willy kullanıyorum arkadaşım önermişti pişik yapmadi fiyatı uygun . Diğer oğlumda sleppy kullanmistim
(2,728 puan) tarafından
Hepsini denedim üstüne bide pişik kremi kullandık belimiz büküldü
(8,051 puan) tarafından
Benim oğluma da sadece prima pişik yapmıştı onun dışındakiler sorun yaşamadık
(2,728 puan) tarafından
Para olsa da Prima alabilsek:)
tarafından
Ya smdi bzi böyle diyoruz ama kız haklı sjsj sanki her çocuğa her bez yarıyormuş gibi konuştuk sanki bebemize bebem natural olmasa biz gidip.primaya bile mecbur kalırız sjsj
(2,728 puan) tarafından
Bana kalsa en ucuzu neyse o olsun:)hem eskiden markamı vardı anam bez kaynatirmos :D
tarafından
Yıkanabilir bezler var ama bence ufff yok kim ugrascak
tarafından
Ayy benim bebelerde Prima ve Molfix pişik yaptı mahvetti bebeleri babyturco kullanıyorum o yüzden :D bi ara can bebe aldım oda efsane ama huggies gibi her yerde yok bulması zor
tarafından
O yıkanabilir bezler aşırı pahalı ben bi yeltendim de birde misafirlikte çok zorluyor tanıdığım vardı kullanan dışarı çıkmıyorum bu yüzden diyordu
(2,728 puan) tarafından
Yok canım ben zor bakiyom bide bez yikarsam .yikayana saygım sonsuz ama benim işim değil.iki bebenin arasinda aç tok zor duruyom bide bez yikarsam hep bittim
(2,728 puan) tarafından
Canbebede kullanıyorum köy dukkanlarini geze geze zorla buluyoruz zincir matketlerde yok zaten
tarafından
Ben koca merkezde bulamadım sen köyde iyi buluyorsun :D bir kez Ankara'da denk geldi aldım daha da bulamadım
tarafından
Annem kardeşine canbebe kullanırdım çok güzel derdi bulamıyoruz ki namussuzu jchshs
(2,728 puan) tarafından
Kız eşim kasabadagorevli biniyor arabasına köy köy geziyor :), geçen babamasoluyorsiz aklınızı mi kaybettik diyor bize :D
(2,728 puan) tarafından
Burası ordu ilçenin köyleri çok :)bulanakadR eve glmez arka koltuğunda doldurur nerden bulsa bakkalci numrasino alir geldidiye arar siz çok alıyorsunuz der
tarafından
Haklı adam dhhsha başka alıverin nasıl bir bez ise altın gibi mübarek :D ara ara bulunmuyor bulununca da kıymetli oluyor
tarafından
Hangi ilçesi :)
(2,728 puan) tarafından
Bu isemelik ömrü var:D zalimsin hayat
(2,728 puan) tarafından
Ünye  yolun kiysindaki caminin lojmanindayim 1996 anne dersen hemen kapıya çıkarım:)
tarafından
Orduyu gezdim güzel yer :D oralı mısın bilmiyorum ama gezme dışında gelmem orduya hshahaha insanlarına alışamadım
(2,728 puan) tarafından
Buraliyim ordulular iyidir ne kacıkdir amaidare ed:)
tarafından
bizim orada orduluya ne kız verirler ne kız alırlar ahaah
(2,728 puan) tarafından
Niye ki canavar mi bunlar:D
tarafından
Biz gelin aldık da canavar çıktı hdhsha kusura bakma tüm haneye iftira atıp ortalığı çorba etti sonra da kaçtı jdhshaha tabi her yerin iyisi ve kötüsü var
(8,051 puan) tarafından
Oha :) nasıl bir şeymiş o
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Gündüzleri kullan sık değistir.öyle böyle bitirirsin. Geceye de yeni bez alirsin yine huggies alacaksan kiz icin olanini alirsin. gece kullanirsin.
0 oy
tarafından
Kız erkek bezi mi varmış vallahi ilk defa duydum ☺
tarafından
Yıllardır var aslında ama her yer satmıyor. Denk gelmemişsinizdir :)
tarafından
Olabilir ☺
0 oy
(13,671 puan) tarafından

Erkeklere özel bezmi varmış :D

0 oy
(4,586 puan) tarafından
Yapacak birsey yok canim kullanican

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 1,386 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 655 göst.
0 oy
6 cevap 775 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (363 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,688 soru

24,062,275 cevap

330,188 kullanıcı