0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Evlenmeden önce ayrıntılı dua edilmesiyle ilgili bir yazı okudum çok ilgimi geçti. Bu doğru mu acaba. Çok ayrıntılı şekilde dua edip de evliliğinde bunu yaşayan oldu mu

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim dua edecek vaktim kalmadı evlendim 19da :D şimdi geleceğimiz için detaylı dua ediyoruz inşallah dualarımız kabul olur ❤️❤️

-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından

18 yaşımda hiç aklımda evlılık yokken görücü usulü ile evlendım dua etmeme büke fırsat bırakmadı 3 ayda evlendık sonuççç 15 senelik evliyiz :D

0 oy
(1,895 puan) tarafından
Dua etmedim evlenwcegim kişi söyle söyle olsun diye ama ozellik bakımından istediğim kişiyle evlendim 
0 oy
(39 puan) tarafından
Bizimki çok tuhaf ya ben eşimi lisede rüyamda gördüm şimdi eskiden bilen bilir 9 gün boyunca 9

Her gün dokuz yıldız sayıp niyet Edip uyursan kaderindeki insanı görürsünüz gibisinden bir inanış vardı biz gençler arasında:)bende aman denesem ne kaybederim diye yaz vaktinde bunu denedim ama böyle net değil esmer orta boylu biri bende daha 15 16 yim halamın oğluna benzettim başta hatta diyorum kendi kendime bu iğrenç oğlana düşmem Allah'ım lütfen diye hem huyu hem tipi 0 çünkü ve sapık yani. ama o değilmiş eşimle tanışınca farkettim şükür gördüğüm kişi esimmis çünkü hafif kiloluydu kuzenim çok zayıf bisiydi ve ben eşim için istihareye yattım ilkinde bişi görmedim 2 3 yine görmedim en yakın arkadaşıma dedim lütfen yat diye oda 1 2 3.de yemyeşil bir tepe üzerinde de onu görmüş gerçekten de hayırlı evlilikmis şükürler olsun Rabbim e .10 sene sonra eşimle tanıştım şimdi 3 yıldır evliyiz elhamdülillah mutluyuz da yani demem o ki batıl inanç diyoruz ama inanarak yapıp uyuyunca oluyor:)
0 oy
tarafından
Valla benim tek bi duan vardi Allah'm sagliga dayanamam evlat acisina dayanamam esimin acisina dayanamam ailesine aldatmaya kendi aileme dayanamam beni imtihan edeceksen parayla imtihan et demistim dualarim kabul oldu hamd olsun safligimiz yerinde esimle aram iyi ailesiyle sorunlarimiz oldu ama grcti zaten bi cok kisinin es ailesinden de iyiler Allah icin kendi ailemde sikinti yok cocugum saglikli sukur ama maddi sikinti cekiyoruz bu da zor ama digerlerinden iyi sukur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 763 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 803 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,820 soru