0 oy
738 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,687 puan) tarafından
Annem evleneli 1 yıl oldu ve babamdan ayrıldıktan hemen 1 ay sonra evlendi lakin senelerdir babamla ayrılmak istiyordu babam kabul etmiyordu 

Eşim de bu durumu hiç kabullenemedi hoş bende öyle de 

Sadece 1 defa evlerine gittik o da yeğenimin ilk doğum günü vardı o yüzden gittik, gayet iyi niyetli biri gibi duruyordu şimdi bize gelmek istiyorlar ama eşim kabul etmiyor elin adamını evime sokamam diyor annenlere kapı acık diyor 

Şehirlerimizin arası da 450km yani bizde kalmaları gerekecek , bende anneme dedim eşim kabul etmiyor gelmeyecekler şimdi, ileriye doğru tek gelmeye calışırım dedi hem üzüldüm hemde bende kabul edemem diye düşünüyorum zaten babam duysa o da darılır 

Sizce eşim haklı mı veya bu durumda siz nasıl davranırsınız

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayat kime ne getirecek bilemez kimse babanın kırılacak bir durumu yok , belki kendisi de evlenecek. Esinde bence çok yanlış yapıyor. Elin adamı ama hergun de  gelecek değil. Evimize aldığımız herkes babamızın oğlu değil. Yada senin baban da eşine göre bir el adami. Zarar verecek olan zarar verirken baba anne dinlemiyor zaten. En sevilmeyen helal olsada boşanmak da helal. Ve annen yanlış birsey yapmamış fakat bir ay çok kısa bir süre. Umarım üzülmez.
-Reklam-
0 oy
(284 puan) tarafından
Anneni zor durumda birakmissin bence anne bu her düştüğünde kaldıran her hatanda yaninda.olan affeden kucaklayan ne bileyim ne yaparsak yapalım bizi yalnız bırakmayan şahsen benim annemle böyle bı olay söz konusu olsaydı tamam hemen evlendi diyosun anladım ama o mutlu mu ona bakarım mutluysa bende mutlu olurum ne yani ömür billah bu adam annenin kocasi olacak da sizin eve girmeyecekmi yani ne kötülük yaptı bu adam almış nikahına evlenmiş işte gönülde eglendirebilirdi hem gelip kalacaklarda sanki başbaşa mi kalacaksiniz annen yanında olacak eşin yaninda olacak adama şans verilmesi lazım devir kötü diye izole yasanmazki insanın başına kötülük yabancıdan gelmiyorki sadece en cokda en yakınlarından geliyor geldimi . babam duysa darilir diyosun peki ya annen? Şu kısa dünyada bırak kadın mutluysa sende ortak ol mutluluğuna kursaginda bırakma kadının zaten aranızda kilometre.ler varmis hergun girip çıkacak değil ya evinize eşin tolerans gostermeliydi anneyle aranıza girmemesi lazımdı . Birde şöyle düşün annen gelmeye caliscak tek başına tamam ama gelemeden bişey olsa vicdan yapmaz mısın anneni ne olursa olsun kabul et yargılama onu o senin mutluluğunu ister demi sende onun mutluluğunu iste karistirma gerisini babanda mutlu olsun yarın birgün baban birini bulsa gelmek istese eşin o kadını eve kabul eder çünkü kadın diye bide babanı mağdur olarak gördüğünüz için tabi .. ama o adam iyi bi adamsa anneni mutlu ediyorsa yetmez mi bu ..
0 oy
tarafından
Bnde istemezdim galiba

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,256 cevap

333,542 kullanıcı

...