+1 oy
1,322 göst.
Diğer kategorisinde (21,748 puan) tarafından

Belki çok oldu diyen olacak belki linç eden ama etsin hiç sorun değil ben iyi niyetle geldikçe anladım ki karşımdaki insanlar benim herseyime burnumu sokarım zannediyor çocuğum sanki eşimle de aram açılıyor bu sebepten daha biraz önce yaptığım salcaya bile karişılıyor onu bile nasıl yiyecegimi itiraz etmeme rağmen diretiyorlar böyle böyle bir sürü olay kaynana ve koca tarafı akrabalarından nefret ediyorum biber salçasına domates salçası karıştırarak yerim öyle de yapmak istedim sabahtan beri yapma yok diyip duruyor en son sanane karismasana sen buna bile sen karar veriyorsun dedim hala katma diyor laftan da anlamıyor eşim yanagimi öyle bir sıktı ki kaynanan ne diyorsa onu yap diye he de sussun diyor demiycem demek istemiyorum o sussun biraz da banane benim hayatıma izin vermediğim halde sürekli burnunu sokmasindan gına geldi ve sırf bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm çoğu kez bıktım artık sizden başka dertlesecegim kimsem yok ailem uzakta bilenler bilir..

23 Cevaplar

0 oy
(870 puan) tarafından
Oh çok şükür evim ayrı yolum ayrı evim uzak jayinvalidemden ve yakın olsada bişey demezdi zaten ben genelde çoğu şeyi bildiğin için karismazlar her şeyini kendim yaptım çak şükür Allah yardımcın olsun baciko
(21,748 puan) tarafından
Bende çoğu şeyi biliyorum ama ille benim dediğim gibi olcak diyor bunun bilip bilmemeyle alakası yok maalesef
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Eşin neden yanağını sıktı ya senin yanağını sıkacağına annesini ağzını kapatsın 'bırak istediği gibi yapsın anne karışma' desin. Bendeki kaynana da aynı her zaman onun dediği doğru saniyo öyle yaptırmaya çalışıyo bu yüzden çok kavga ettik eşimde öyle boşver he de falan diyodu iyice sinirleniyodum baktı biz kötüyüz eşim artık benden önce lafını verir anne karışma' bildiği gibi yapsın der ama bazende aynı hödüklügüne devam eder. Rabbim ferahlık versin biz gelinlere 
(21,748 puan) tarafından
Çok uzatıyor kaynanam ve asla susmuyor sen susmazsan eşimde bildiğin için sen sus dedi sende bir çift laf etsene diyorum eşime bağırıp çağırır konu komşu rezil mi olalım dedi o sinirle yaptı ama gece de ağzına zictim biraz da anasına soylensin
(1,462 puan) tarafından
Zaten bu eşler hep fedakarlığı bizden beklerler ama annelerine laf söylemezler söylemezler de..
0 oy
(316 puan) tarafından
Kaynananın huyu suyu belli ...artık değişir mi degismez hatta yaşlandıkça daha kötüye gidicek..senin evin ayrı madem ne diye söylüyorsun nasıl yaptığını..he tamam de geç kendi bildiğini yap evinde..evin ayrı yurdun ayrı..kocanla aran bozulmasin ..tamam de geç ....
(21,748 puan) tarafından
3 gündür söyleniyor yediğim fasulye salça ona kalmadı kendim yapıyorum nasıl istersem öyle yerim demekki bunaltmis artık he diyemiyorum ki yazmışım eleştiri yaparken empati kurarak yap. .
(316 puan) tarafından
Empati kurarak yazıyorum da eğer fasulyeni orda.yapiyorsan yapma evinde yap....he orda.yapiyorsan da kocanla kötü olmaya niyet etmişsin demektir..sana düşen böyle.kaynana olduremeyecegine göre.kocan da belli ki ana kuzusu tek çaren orda.yapmamak..evon ayrı yurdun ayrı..ağzının payını ama.tartismada yaşanır bunun başka.cozumu.yok..
(21,748 puan) tarafından
Kışlık için gelmedim deprem olduğu için geldim salça yapıyordum evde yarım kaldı burda devam ettim kaynananın işleri de var onları yapıyor eşim bizde mecburen kaldık

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 250 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysenur5561 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 378 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,831 soru

24,116,724 cevap

333,256 kullanıcı

...