0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Lslskskskksksksksksksj

4 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kürtaj  olur muhtemelen 
tarafından
Doktor ilaç vercem dedi acaba ilaçla gidermi bide kötü bir şey mi dış gebelik acaba
-Reklam-
0 oy
(7,177 puan) tarafından
Ilacla düsürülebilcek kivamdaysa ilacla dusuruyorlar sonra icini temizliyorlar eger tüpünde epey buyukse ameliyatla mudehale ediyorlar diye biliyorum doktorun daha iyi bilir canim 
0 oy
(429 puan) tarafından
Geçmiş olsun.oncelikle bendede oldu dış gebelik bı buçuk ayı geçmiş önce kürtaj oldum sonra fenalaştım üniversiteye sevk edildim iğne yaptılar düşmedi dış gebelik iç kanama olmuş ameliyat ile hem açık hem kapalı ameliyat yaptılar ins seninki. Geç kalmamıştır benimki doktor bilemedi.bide hap falan mı kullaniyordun 
tarafından
Yok hiç bişey kulanmiyorum 15 gün günüm geçti testlerim pozitif çıktı kan testim hep negatifti  işte bu gün doktora gittim büyük ihtimalle dış gebelik sin dedi tekrar kan testi verdim negatif çıktı ilaç veririz dedi anca salı günü gidebiliyorum hastaneye geç kalirmiyim acaba
(429 puan) tarafından
Erken teşhis önemli ne kadar erken gidersen okadar senin için iyi olur geç kalma tüpünü kaybedebilirsin benim bitanesi alındı
(3,854 puan) tarafından
Erken teşhis çok önemli benimde başta bilemediler arkadaşınki gibi. Kanamam başladı çok çok ağrım başladı en son tüpüm patladı ameliyatla soldaki tüpümü de aldılar.
(429 puan) tarafından
Eserimo ondan sonra hamile kaldınmi hiç
(3,854 puan) tarafından
Kaldım Allah’a bin şükür canım.. dış gebelik ameliyatından 6-7 ay sonra nasip etti Allahım. Şimdi 2,5 yaşında oğlum var.
(429 puan) tarafından
Bende 2 buçuk yıl oldu 2 bı yandan istiyorum ama korkuyorum tekrar dış gebelik geçiririm diye sen baya erken kalmışsın doktor 3 yıl bekle dedi
(429 puan) tarafından
Bu yorumun içime su serpti
(3,854 puan) tarafından
6-7 ay sonra denebilir demişti benim doktorum canım Allah sağlıkla nasip etsin inşallah korkup kötüyü çağırma başına hiç:)
0 oy
(86 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm kaç haftalık öğrendin dış gebelik olduğunu ?  Kese var mıydı 
tarafından
Kese yok doktor 7.+3 dedi
(86 puan) tarafından
Birsey aklıma takıldı hakkını lütfen helal et nolur.  Ben 6+1 günlük hamileyim kese gözüküyor içinde bebek yok Dr 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi bebek oluşurmu yoksa kese boşmu diye süpeye düştüm dış gebelik ola bilirmiki
tarafından
Kese varsa bebek oluşur canım  bazen 7 .8 haftaya kadar da kalp atışı duyulur içini ferah tut  dış gebelik kese olmuo kese oluyo embriyo oluyo ama yumurtada yada rahimin dışında oluyo sanırım benim şu an sol yumurtamda çünkü sol tarafım şişmiş ağrıyor elimi bile suremiyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
20 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Semine2020 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,476,019 soru

24,163,048 cevap

335,465 kullanıcı

...