0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,671 puan) tarafından
İyi akşamlar bugün kızımı 4 yaş göz muayenesine götürdük Dr astigmat dedi gözlük kullanıcak dedi 6 ay sonra kontrole gelin dedi muhakkak çocuklarınızı göz kontrollerine götürün biz kontrol amaçlı götürdük Bi hastalık çıktı ya götürmeseydik ilerlerdi iyi ki götürmüşüz sizinde başına gln vr mı iyileşti mi içok üzgünüm 

4 Cevaplar

0 oy
(4,239 puan) tarafından
Her sene mutlaka gidilmeli. Her çocuk okul başlamadan göz muayenesinden geçmeli 
(1,671 puan) tarafından
Evet aynen  çok önemli 2 yaşında götürmüştüm 4 yaşında kontrolü var dediydi Dr gerçekten ihmal etmeyelim
-Reklam-
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Böyle duru mu yaşayıp iyileşen var mı 
(2,781 puan) tarafından
Oğlumda da 3.5 yaşında astigmat çıktı. Gözlük verdi 6 yaşa kadar kullanacak dedi. 6 ay kullandık düzelmiş gerek yok artık dedi. Başka bir doktora daha gittim o da kullanmaya gerek yok yani arada ister kullanım ister kullanmayın dedi.
(1,671 puan) tarafından
Ay çok sevindim inşallah bizim de iyileşir çok sağolun
0 oy
(839 puan) tarafından
Bizde de var ama astigmat değil. Doğduğu zaman kayma vardı geçer diye bekledik geçmedi 3 aylıkken taktı gözlük hala takıyor. Büyük ihtimalle aralıkta ameliyat olacak gözünden kaymayı düzeltmek için 
(1,671 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah çok üzülüyorum
(839 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hepsi iyilesir
(1,671 puan) tarafından
Bende  teşekkür ederim inşallah iyileşirler
0 oy
(4,955 puan) tarafından
Düzenli göz kontrolüne her yıl gidiyorduk zaten. Şuan 3 yaşında bizde de astigmat çıktı 6 ayda bir kontrole gidiyoruz daha e2 hafta önce gittik henüz gözlüğe gerek görmediler bakalım. Kontrol altında ilerleyeceğiz. 
(1,671 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirler yavrularımız Rabbim in izniyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
+1 oy
1 cevap 118 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 45 göst.

Kategoriler

1,475,901 soru

24,161,383 cevap

335,393 kullanıcı

...