+1 oy
958 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından
Tek başıma götürücem. İlk gününü anlatacağım bir babası yok. Heycanını anlatacağım bir eşim yok. O kadar buruğum ki. Hep birlikte hayal ederdik. Yarım kaldık. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Gün geçiyor ama acı geçmiyor. Napcam bilmiyorum 

21 Cevaplar

+2 oy
(14,126 puan) tarafından
Diyecek kelime bulamıyorum acın tarifsiz :((
(652 puan) tarafından
Hemde nasıl. Çok zor çok
-Reklam-
+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Seni çok çok iyi anlıyorum canım bundan 14 sene önce ablam çocuğunun birinci sınıfın ilk gununde  vefat etmişti .O gün cenaze ortamından uzaklaştırmak için ben alıp ilk gün okula götürmüştum yeğenimi .Bogazimdaki yumru hala arada bir gelir tarifi yok .babasida cenaze işleriyle uğraşıyordu ne anne ne baba vardı kuzumun yanında .şimdi çocuk büyüdü Tıp fakültesi kazandi yarın okulunun ilk günü onunda Doktor olacak Annesi göremedi ama o yoluna hayatına devam edecek annesini de hep hatırlayacak ..

Seninde kuzun hayatına devam edecek büyüyup güzel yerlere gelecek . Çocuğun için güçlü dur hissettirme bir yanının eksik olduğunu Rabbim yolunu aydınlık etsin her daim yardımcısı olsun minik kuzunun .Mekanı cennet olsun eşinin sabrın bol olsun
(652 puan) tarafından
Allah razı olsun. Bir gün oğlumun da iyi yerlere geldiğini görmek nasip olur inşallah
(1,367 puan) tarafından
Amin inşallah tabiki gelecek yeterki sen arkasında ol güçlü ol zaman her şeyin ilacı canım
(652 puan) tarafından
Her zaman arkasında olucam. Allah rızası için bakıp büyütücem. Ömrümü ona adayacağım.
0 oy
(673 puan) tarafından
Ahh nutkum tutuldu. Rabbim sabır versin inşallah...
(652 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
eşin yine sizinle birlikte olacak. sadece siz göremeyeceksin. Allah sana sabır ve güç versin hem anne hem baba olacaksın bundan sonra
(652 puan) tarafından
Öyle olacak. Ama alışamıyorum bir türlü
0 oy
(82 puan) tarafından
Rabbim sana güç kuvvet versin. Gönlüne ferahlık versin inşallah.
(652 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin.bence yarin cocugunuzun yaninda en  guclu anne siz olacaksiniz. 
(13,439 puan) tarafından
:(( eminim oyle olacaktır
0 oy
tarafından
Rabbim içini ferahlatsın inşallah ❤️ oğlunla sana çok güzel yollar açılır inşallah. 
(652 puan) tarafından
İnşallah. Tek duam selamete çıkıp hayırlı kapıların açılması
0 oy
tarafından
Zman herseyin ilacıdır.  Kimse kimsenin çektiği acıyı anlayamaz. 
(652 puan) tarafından
Öyle. Allah yaşatmasın kims ye
tarafından
Amin inşallah: (
0 oy
(3,665 puan) tarafından

İçim paramparça oldu bunu okuyunca oturup ağlıcam şimdi hemen anında empati yaparım kendimi senin yerine koydum çok çok acı bir durum Allahım evladına da sana da sabırlar versin veeee en güzel günleri yaşatmayı nasip etsin :(

(652 puan) tarafından
Tek umudum önce Allah sonra bana emanet kalan yetim bir evlat. Dua edin. O kadar zor ki
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Başınız sağolsun çok zor gerçekten 

Sizi anlayabiliyorum 

Oğlum kreşe gidiyor 

Seneye yaza sünnet olacak

Seneye normal okula başlayacak 

Bizimde babası var ama yok 

Boşandık çocuğunu görmeye bile gelmez istese gelir ama sevgililerinden vakti yok 

Görüntülü aklına eserse arar oğlum konuşmaz 

Tek başıma büyüttüm 

Okul hayatı ve herşeyiyle tek başıma mücadele veriyorum 

Ölse yeri belli olurdu oğlumun umudu olmazdı 

Ama varken yok olması çocuk için daha zor beklenti içinde oluyorlar 

Ama bizler çocuklarımızın yanında dimdik sapasağlam duracaz onların bize hep ihtiyaçları var :(
(23,097 puan) tarafından
Bunda çok zor bı imtihan.  Allah'ım kolayliklar versin. Hep güzel günler göstersin inşallah. O adama da vicdan merhamet versin
(652 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Her türlüsü zor işte
(2,100 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ikinizede canım
0 oy
(7,026 puan) tarafından
Sen hem anne hem baba olacaksın evladına cnm senin için şimdi başlayacak hayat artik evladına sarılıp acını o sekil dindirecen   eşiniz  hastamiydi
(652 puan) tarafından
Yok ani ölüm trafik kazası. İftara beklerken ölüm haberini aldım
(7,026 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cnm
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Rabbim sabır versin inşallah benimde abim oğlu okula başladığı  zaman vefat etti  şuan gözümün önünde  abicim ne heycanlı alış veriş etmişti    ahhh çok zor valla  
(90 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım neyden vefat etmişti
(7,617 puan) tarafından
Kalp krizi
(652 puan) tarafından
Çok zor. Eşimde çok severdi oğlunu. Ama olmadı işte
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Kuzum benim.. Allah kalbine ferahlık versin insallah. Çok ağır bir imtihan ama imtihan işte. 
(652 puan) tarafından
Öyle. Ama öyle anlar oluyor ki zorluğunu daha çok hissediyorsun
0 oy
(26,300 puan) tarafından
Allah sabır versin güç versin ağlama oğlun için hep gül sen ona hep güç ol Allah maddi manevi yardımcın olsun 
(652 puan) tarafından
Amin canım amin sağol
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun 

(652 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(7,881 puan) tarafından
Allah sabır versin oğlunun yolu açık olsun daima :(
0 oy
(1,277 puan) tarafından
Ahhh :( uyucaktim yüreğimin ortasına oturdu postun rabbim sana güç kuvvet versin içini ferahlatsin inşallah;( 
(652 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(54,060 puan) tarafından
Rabbim peygamber sabrı versin inşallah canim
0 oy
(23,097 puan) tarafından
Ah dostum. Çok zor bı imtihan. Allah'ım rahmet eylesin. Sizlere sabırlar versin. 

Ama lütfen bunu evladına yarın için yansıtma. Onun en mutlu günü yarın. Sabah erken kalk çok güzel bir sofra hazirla. Sevdiği şeyleri yap. El ele tutuşup okula gidin. İyi ki evladının basindasin. Allah'ım bundan sonra hep güzel günler göstersin sizlere. 
(652 puan) tarafından
O benim her şeyim. İyi kim. Tek daynağım bu dünyada. İnşallah görürüz hayırlı güzel günler. Allah razı olsun arkadaşım
(23,097 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun arkadaşım ❤️
0 oy
(1,879 puan) tarafından

Kalbim sızladı.. bende oğlundan ayrı kalacağın için ağlıyorsun diye düşünerek posta girmiştim meğersem ayrılığın en acısını yaşıyorsun. Allah sabır versin :(

(652 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 375 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
17 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde 3.kez anneee (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
5 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Cikolataaa (582 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,784 soru

24,115,911 cevap

333,222 kullanıcı

...