Mesela ben kariyer yapıcam 35 yaşımdan önce asla evlenip çocuk yapmam, tesettüre girmem derken Üniversitede karşıt görüşlü dini bütün birine aşık olup mezun olur olmaz evlenip tesettüre girip anne olmak isteyeceğimi bilmiyordum... Her şey Nasip )
Ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordum 18 yaşından sonra yaşadıklarıma bakınca helal olsun kızım iyi gelmişsin bu güne diyorum
Mesela ben lisede ben okumuycam evlenicem benim oglum olacak derken sen deli misin nasil okumazsin diyen arkadaslarimin universiteyi kazanamayip evlenecegini coluk cocuga karisacsgini benimse hic calismadigim sinavda dort senelik okul kazanip okuyacagimi ustune de koca bulma konusunda yeteneksizligim ortaya ciktigi ve ben evlenmiycem artık dedigim icin teyzemin yana yakila buldugu bi adayla 32 yasinda evleneceğimi 36 yasinda bi kizim olacağını bilmiyodum )))))
Ben daha 17 yaşında esimi gorup aynı sene evlenip 5. Çocuğa hamile kalacağımı bilmiyor dum
Film gibi yada büyük konuşmanın bedeli
Mesela ben 17 yaşında kuzenimle eğlenip aynı sene kızımı doğurup daha sonra oğlumun gelmesi için gün sayacagimi bilmiyordum
Dünya tersine dönse bu adamla evlenmem diyipte şuan 5. Yılımıza giripte 3 çocuğumuz olan adamla evliyim...
Bende hiç istemeyerek evlenip, evlendikten sonra da eşim işim aşım herşeyimin EŞİM olacağını bilmiyordum .
Eşimle sevgiliyken hemen evlenmem hemen çocuk da yapmam, 2020 de evleniriz Olursa 2022 de çocuğumuz olur gibi konuşma geçmişti 2018 de evlendik
2020 de kızım doğdu 2022 oğlum
Ben babamın bana açtığı 2 dükkanı bırakıp İstanbul'dan Maraş a geleceğimi bilmiyordum keşke biraz daha dusunseymisim
1,487,031 soru
24,309,728 cevap
344,675 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın