0 oy
226 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,155 puan) tarafından
Kızlar eşim 30 Ağustos görümcem 31 Ağustos doğum günleri beraber yapalım dediler bende eşimle tek yapmak istiyorum ailece 2 çocuğumuz ile yapmak istiyorum 3 yıldır eşimin doğum gününde beraber değildik ben aileme giderdim deng gelmezdi benim doğum günümde ailemin yanındayken denk gelirdi ama nasıl yapcam bana fikir verin eşime ayrı doğum günü için 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok artık ya pasta üstünde ki yazı daha çok kadına hitap edecek bir yazı gibi. Erkeğe yazıldı mi komik duruyor.
(3,155 puan) tarafından
Yazıyı değiştiririmde o zaman canım ama ayrı doğum günü nasıl yapcam ya evlerimiz karşılıklı
tarafından
Yani de direk ben eşimle baş bada kutlamak istiyorum. Sizde isterseniz ertesi gün bir daha kutlariz falan de kimse de gönül koymamış olur.
(3,155 puan) tarafından
Canım amaç 1 pasta almak 31 Ağustosda görümcemin ya
-Reklam-
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Bunu nasıl yazdıracaksın Allah aşkına pastacıya dediğinde arkada dönen muhabbetı düşünemedim bile

Ayrıca bırlıkte kutlama planı çoktan yapılmıs çıkıntılık yapmak seninkisi şuan madem istemiyorsun basında deseydın ya
(3,155 puan) tarafından
Berbarden kasıtları 30 biri 31 biri diye ayrı ayrı pasta almamak için
(1,061 puan) tarafından
Eee sen o pastayı alıp beraber mı kutlayacaksınız anlamadım
(3,155 puan) tarafından
Ya kaynanam 2 pasta almak istemiyor ayrı ayrı 2 kardeşe 1 pasta alalım dedi bende eşime ayrı doğum günü yapmak istiyorum
(1,061 puan) tarafından
Ya Allah Allah sen al pastanı kutla 30 unda onlarda aynı güne olan yaparlarsa yarın da sizde kutlayalım ben eşimin doğum gününü evımızde kutlayacagım bugün dersın ha zaten 31 ı dıye düşünüyorlarsa hıc bozma bır gün önce evınde kutla ertesı günde gıt orda kutla
(3,155 puan) tarafından
Ayarlayabilirsem 1 gecelik bi yere gidip kalmak ordada doğum günü yapmak
(1,061 puan) tarafından
O zaman ara sımdı şöyle böyle böyle düşünmüştünüz anne ama ben esıme yıllardır kutlama yapamadım böyle böyle planım var sızde çaktırmayın sürpriz yapıcam bu yıl ayrı kutlu cam de
(3,155 puan) tarafından
Bakım bi yerden para bekliyom gelirse çocuklarla denize gider 1 gecede kalırız iyi olur
(3,014 puan) tarafından
Kendin pasta yap küçük bi olmazsa aranızda kutlayiverin
(3,155 puan) tarafından
Bakalım canım olmadı evde kutlarız dışarda değil
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Esinin ki bir gun onceymis zaten o zaman siz once cekirdek aile kutlayin ertesi gunde toplasip kutlarsiniz 
(3,155 puan) tarafından
30  unda yapalım dersler işte sıkıntı canım ya
0 oy
(730 puan) tarafından
Pastami alıp evimde yaparım neden hep birilerine hesap vermek zorunda kalıyor kadınlar, senin hayatın senin kocan senin evin bence özel günlerinizi de özel yaşayın yani sonra çok isteyen olursa pasta alır kutlar yine sanki üç yaşında çocuk mu eşin , sen pastanı al hazırlığını yap onlara eşimle yalnız kutlamaya karar verdik dersin
(3,155 puan) tarafından
Amaç 2 pasta almamak canım görümceminde doğum günü ya
(730 puan) tarafından
Sen eşine al evinde yap , görümce senin çocuğun mu , ailesi ile kutlasin , hiç sevmem böyle şeyleri ya bir pasta almaya mi paralari yok
(3,155 puan) tarafından
Var yemezler
0 oy
(644 puan) tarafından
E sizde ikisini bir kutlayın olmadı iki gün sonra esininkini tekrar kutla n'olacak iki gün önce iki gün sonra maksat beraber olmaksa
(3,155 puan) tarafından
31 inde kutlayın dicem canım 30 unda ben eşimin kutlarım
0 oy
tarafından

Ne o öyle ilkokul çocuğu gibi 

Aklıma bnm yaşadığım şey geldi . Gorumcemle bnm oğlan 2gun arayla doğdu. Tutturdu 1. Yaşını birlikte kutlayalım diye .kutladık mecburen . 
(3,155 puan) tarafından
Hahaha klasik görümce terörü

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 774 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sena92 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,069 göst.
14 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu