0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,652 puan) tarafından
Kizimin basi ağrıyor sebebiyle hastaneye gtttk kizlar dun aksm ve kan rontgen hepsi iyi çıktı 

Doktr sadece sinuzit olmus dedi acba bu nedn olmustr kızlar bide kötü biseymi ki

Antibiyotik ve dolven surubu yazıyorum dedi eğer gecmezse noroloji den randevu alip gidin dedi 

7 Cevaplar

0 oy
(2,652 puan) tarafından
Kizlar ?????
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Bende de var yıllardır canım İslak saçla durunca, rüzgarlı havada şapka falan takmazsa çok fena tutuyor sunizit. Ve ağrısı direk gözlere vurur zaten. Islak saç ve rüzgar ayni anda olursa iki üç gün ağrıdan kafayı kaldıramaz yani ben öyleyim mesela. Başı cok agridigi zaman çok karanlık bı odada bı iki saat uyuyunca iyi geliyor ama böyle zifiri karanlık olması lazım yada siyah bı göz bandı 
(2,652 puan) tarafından
Canim goz bandıni nerden bulabilirim 3 yaşında kızım bu arada
(75 puan) tarafından
Trendyolda var şimdi baktım ama 300 TL falan gereksiz bence o kadar vermek. Karanlık odada uyuması daha iyi ama kucuk korkar mı bilemedim hafif loş bı ışık da olabilir
(2,652 puan) tarafından
Canim küçük bir isik takıyoruz kedi figürlü olan dan acaba olurmu ki o
(75 puan) tarafından
Olur ya ama küçük çocuk baş ağrısı olduğunu nerden anliyorsunuz
(2,652 puan) tarafından
Kendisi söylüyor cnm bu ara sık sık söylediği için tedirgin olduk
(75 puan) tarafından
Duştan sonra saçlarını hep kurut ıslak kalmasın ve saçlarını çok sıkı toplama biraz gevşek kalsın ❤️ umarım kısa kürede geçer ağrısı küçük kuzunun ❤️❤️
(2,652 puan) tarafından
Inşallah cnm çok sagol
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Yani öyle aşırı çok ciddi bir sağlık sorunu değil ama yine de tedavi edilmesi gerekir. 

Bende de oluyor baş ağrısı yapıyor bazen ıslak saç ile durunca 
(2,652 puan) tarafından
Anladım cnm sizede geçmiş olsun
(4,715 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(537 puan) tarafından
Bende evlenmeden önce 10 yaşlarındayken sinüzitim vardı. Islak saç bağlamaktan oluyor. İlaç kullandım fayda etmedi şimdide migren e donuştu şimdi migrenin var tuttumu kusmayana kadarda ağrısı dinmiyor 
0 oy
tarafından
14 15 yaşından beri çekiyorum.. sürekli dikkat edilmesi gerekiyor.. soğuk havalarda veya duştan sonra saçlar kurutulmassa aşırı baş ağrısı yapıyor.. 
0 oy
tarafından
Bende de var yıllardır kızım 7 yaşında daha küçükken öğrendik onda da var ıslak saçla durunca ağrı oluryor değişik bı ağrı üşüyor gibi
0 oy
(7,091 puan) tarafından
Bende var sadece nezleyken cok kotu bas agrim oluyor onun disinda bir sorunum yok canim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
20 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,897 soru

24,131,197 cevap

334,054 kullanıcı

...