0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
cis saysini etkiler mi sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayir tabiki 
tarafından
cis kapasitesi cok olur dolu bez saysisi az olur bunu demek istemistim etkiler mi derken
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Çiş sayısını etkilemez ama doluluk olarak fark eder.birde fazla büyük olursa sizinti yapar.
tarafından
iste onu demek istedim zaten doluluk olarak daha az bez elde etmez myiz
(4,311 puan) tarafından
Evet edersin kapasitesi büyük oluyor büyük bedenin ama unutmaman gereken cisli besi çok da bekletmemen.Enfeksiyon pişik ve üşütme ihtimalini unutma
tarafından
mesela gece degistirmeyin uykusu bolunmesin diyorlar ya ben de degistrmiyorum uzun suredir biraz korkuyorum acikcasi degistirsem uyku duzeni bozulacak napcaz
(4,311 puan) tarafından
Bebek kaç aylık bu önemli bir detay daha küçükken sık değişim önemli. Popis hasas :)

Ben gece degsitiridim loş ışıkta yavaşça. Rüya beslemesi yapar uyandırmadan emzirir kucağımda dik tutar yavaş yavaş 20-25 dk gaz çıkarır sonrada bez degistirirdim uyanmazdi ben bu sekilde deneyimledim.Gece uykuları şimdi 40 aylik hala duzenlidir.Ama bende çok kurallı ilerledim açıkçası.Ama aynı rutin koşullar ile yaklasirdim bebisler rutin sever ister beslenme ister bez degisimi ister banyo olsun sanada tavsiye ederim
tarafından
90 gunluk bugun tam
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Onu ben de düşünmüştüm. Çizgi bile uzuyor sanki beden büyüdükçe, o yüzden etkili olabilir. Ama anlamlı bir bez sayısı değişikliği yapmaz. Yani 3 numarada 6 bezse 4 numarada 4 bez yapmaz bence. Sayıları salladım da tabi, anlamışsınızdır ne demek istediğimi 
tarafından
anladim anladim 1 bez farkeder ama dimi mesela kucukte 4 alacaksak buyukte 3 aliriz gibi
(1,083 puan) tarafından
Bence bir bezde yani bir büyükle bir küçük arasında etsin etsin 2-3 çiş fark eder.  O da ederse. Sonuçta 2 numaradan direkt 5e geçmiyoruz.
(1,083 puan) tarafından
Büyüğe geçince çişli bezi mi azaldı
tarafından
evet azalma var 4 5 bez aliyorum
(1,083 puan) tarafından
Kaç aylık ki?
tarafından
90 gunluk
(1,083 puan) tarafından
Canım çok hatırlamıyorum ama biraz az sanki. Emmesi nasıl ya da mama yemesi? Nasıl giydiriyorsun, çok terlediği zaman da çişi azalıyor.
tarafından
tazyik sikintimiz var ama yine de ayakta falan emziriyorum yarin boy kilo bakilacak bakalim nasil olacak
tarafından
aslinda ac olsa doymasa mesela aglamaz mi surekli uykularimiz da iyi mesela duzenli gece uykusu guzel ac olsa uyimaz en basiti dimi
(1,083 puan) tarafından
Yani artık sarılık ihtimali de geçtiği için evet, aç olsa ağlar. Huzursuz olur gece falan uyumaz. Kız bebek mi?
tarafından
erkek bebek uykusu geldiginde agliyor onun disinda huysuzlugu yok masallah dedigim gece gece uykusu da iyi osman gonlual da mesela diyor gece uyuyan bebek iyi besleniyor diye ama gel gelelim bez sayisi 4 5 yani anlamiyorum kiyafeti sormussunuz mersinde yasiyoruz klima surekli acik be cok giydirmiyorum zaten sevmiyor gece bile ustunu acar terleme de arada cok nadir oluyor ama iste tazyik sikintisi var emzirmek bi savasa dondu ama doyuyor yani yoksa anlarim her turlu
(1,083 puan) tarafından
Cinsiyetini enfeksiyon için sormuştum canım ama erkeklerde pek görülmüyor. Osman gönlüal ı ben de takip ediyorum ve evet aç bebek gece falan uyuyamaz. Sen su içiyor musun? Belki sütün koyudur ne bileyim. Gerçi tazyikliyse çok koyu olamaz. Belki de yaz ayı için normaldir bez sayısı canım, ben de çok emin olamıyorum. İnşallah bir sorun yoktur bebeğinde herşey yolunda gider
tarafından
aynen boyle sizin gibi iste surekli dusunce uretiyor beynim anlamis degilim ben de :D enfeksiyon olsa baska belirtiler de olur mesela o da geliyor aklima aman bilmiyorum yarin kiloda belli olacak her sey insallah canim cok sagol vaktini aldim senjn de
(1,083 puan) tarafından
:D merak ettim ben de valla, öğrenince haber verirsen sevinirim. Bu arada, erkek bebek için birşey diyemeyeceğim ama gizli enfeksiyon varmış hiçbir belirti vermiyor sadece kilo kaybı yapmıştı kızımda onu da ancak tartı gösteriyor. Estağfurullah ne demek :)
tarafından
ay allah korusun oyle bisey yoktur insallah cok gecmis olsun size de . tabi canim yazarim mutlaka :)
(1,083 puan) tarafından
Amin amin ama korkulacak birşey değil merak etme :) tamam teşekkürler
tarafından
merhaba haber vermemi istemistiniz bebegim 1 ayda 1 kusur kilo almis kilo alimi guzel ama cisli beze bi cevap hala bulamadim bu arad bugun sayiyi tutturduk sanirim her zaman ayni olmuyor o yuzden dusunmeyi birakip akisina birakiyorum :D
(1,083 puan) tarafından
Oy maşallah maşallah :) kilo alımı bu kadar güzelken bence de boş verin :D iyi hadi sevindim :)
tarafından
tesekkurler canim cok sagol :D
0 oy
(513 puan) tarafından
Tabiki etkiler 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alphavva (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sera1717 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 290 göst.
26 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,897 soru

24,161,350 cevap

335,382 kullanıcı

...