kızlar 18 yaşında görücü usulü kendimden 15 yas büyük biriyle evlendim bes yil evli kaldik narsist ve ruh hastasiydi bana çok kötülük yapti aldatma siddet bunlarin üst seviyesinde ruh hastaligi derecesinde seyler neyse uc yıl oncede ayrıldık sonra hayatima biri girdi benm önceden hiç sevgilim olmamisti bn 27 yaşındayım karşı tarafta 27 yaşında yani benm sevgilim çok iyi anlasiyorduk ufak tefek kavgalarimiz oluyordu merhametine ve bana olan sevgisinede inaniyordum bana sürekli evlenelim diyordu seninle evlenmek istiyorum diyordu bu yakinlarda evlenelim diyordu beni cok seviyormuş iste bunun 9 ay sonra gitmesi gereken bir görev vardi kendisi asker sinir disina gidecek ti dokuz ay sonra bir kaç gün önce bir tartisma yasadik gidip gorevini one aldirmis bir ay sonra gidecek bana gitmeden nisan yapariz yada evleniriz diyordu önümüzde dokuz ay var diyordu bir ay sonra sekiz ayligina sinir dışına göreve gidecek cok üzüldüm resmen beni kandirdi ben illa evlenmek istemiyordum zaten çok erken buluyordum evliligi ama kendisi söylüyordu simdi bana hic birsey demeden boyle yapmasi cok zoruma gitti cok üzüldüm
1,489,161 soru
24,340,591 cevap
346,031 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın