0 oy
1,840 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (494 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar şu an yazacağım çok kötü bir şey ama sizinle paylaşmak istedim uzun sürede telefonda elimde yoktu Yeni alabildim o yüzden yeni girebiliyorum. 

Geçen hafta cumartesi gecesi eşim içki içmiş Bir de sanırım hap madde kullanmış. Kızma beni öldüresiye dövdü yani o gün zar zor pazar sabahı yaptım Pazar sabah yalvardı ya kartı falan çocuğu ilaçları aldı morluğu geçsin diye tabii cumartesi gecesini ben unutamıyorum. Pazar günü akşam annemgil geldi işte pazartesi günü de önce hastaneye götürdü annem darp raporu çıkarttık sonra ifade verdim şikayetçi oldum boşanma davasını açtım pazartesi günü pazartesiden beri alemin yanında kalıyorum. Tabii geçen bir hafta boyunca af dilemeler özlemeler falan girişimin dosyaları da varmış. Boşandığın denetimi de yanıyormuş şimdi sorum şu size 

Polise doktora avukata sordum fakat Emin olamadım kafam karıştı. Bunun hapis yatma durumu olabilir eski suçlarından mesaiden kaynaklı denetimin yanmasından kaynaklı ben vekaleti tamamen alabilir miyim çocuğu benden alma ihtimali var mı sizce 

37 Cevaplar

0 oy
(547 puan) tarafından
Neden o gece polısı aramadın.nasıl ızın verdın nasıl nasıl bebeği dovmesıne 
(494 puan) tarafından
Telefonum elimden alındı kapıyı kitledi anahtarı aldı pencereyi kapattı bağırsasan kızını öldürür atarım sonra seni öldürürüm dedi keşke demesi kadar bu yaşadığımız psikoloji de kolay atlatilsa özellikle bebegimden
(3,727 puan) tarafından
Peki sağda solda komşu da mı yoktu polisi arayacak veya o anda hemen müdahale edecek
-Reklam-
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Bacım Allah kurtarsın seni tez zamanda şeytandan. Melek birine kıyan merhametsiz kalpsiz adamın teki kurtul inşallah çocuğunla eminim çok mutlu olacaksın
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ülkemizde kadının bir değeri yok ama bebeğin adına şikayetçi ol gerekeni yaparlar yazık çok üzüldüm .asıl sorun bu adam sen davayı açınca bir sarhoş ve madde kullandığı gün size zarar verebilir Allah korusun .uzaklaştırma kararını dinlemez ki
0 oy
(2,366 puan) tarafından
6 aylık bir bebeği nasıl dövebilir Allah blasını versim eli kolu kırılsın inşallah 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Senden alma ihtimali yok vekalet sende bil
0 oy
(1,977 puan) tarafından
    Çocuğu alabilmesinin imkanının mümkünatı yok ihtimali 0. Önceden denetimi varsa boşandığın için değil, şikayetçi olduğun için denetimi yanar. Şikayetini geri çeksen de kamu davası açıldığı için gene yanar. Boşanmaktan vazgecsen de denetimi yanar 
(494 puan) tarafından
Avukat mısınız?
Vekaletin tamamını alabilir miyim peki kızımın
(1,977 puan) tarafından
Bunu bilmek için avukat olmaya gerek yokki :) 7 yaşına kadar çocukların velayeti kadın istemiyorum denediği sürece kadına verilir. Kadının çok yüz kızartıcı suçu veya psikolojik sorunları yoksa. Adam bide içki içmiş madde kullanmış, çocuğu dövmüş. Alma imkanı yok yani. Siz alamasaniz bile ona yine verilmez devlet alır
0 oy
tarafından
Ne olur canını ortaya koy ama çocuğu verme onu kceri tık
(494 puan) tarafından
Hayatta vermem
0 oy
(7,928 puan) tarafından
Elleri kırılsın bebeği dövüpte nasıl dışarıda geziyor anlamadım tutuklanması lazım inşallah sen pislikten temelli kurtulursun bir yerlerde yok olsun gitsin buna zaten hangi hakim bebek verir caninin önde gideni 
0 oy
(78 puan) tarafından
Merhaba canım bebegede darp raporu alsaydın keşke Allah yardımcın olsun 
(494 puan) tarafından
Aldım özellikle onu aldım zaten
0 oy
tarafından
Sakın özürlerine geri kanma sakın bu hataya düsme eger o eve dönersen bin beterini yaşarsın cok kadınlar var dayak yiyip geri affeden düzelir diye ama madde kullanan insandan sana fayda gelmez zarar gelir Allah yardımcın olsun insallah bu adamdan bir an once kurtulursun kılınıza zarar veremez insallah Rabbim korusun
0 oy
(2,259 puan) tarafından
Allah cezasını versin bırak girsin yatsın çeksen cezasını pislik , vekaleti alması mümkün mü sence hep döven birisi hemde sabıkalı üstelik bebeğin 6 aylık daha mümkün değil alması çok sevindim ailenin yanında olmasına o kadar çok kadın ailesinin destek olmaması yüzünden böylelerine katlanmak zorundaki  binu okuyunca üzüldüm yaşadıklarına tabi ama aileni tebrik ediyorum sana ve bebeğine destek oldukları için artık olması gereken normal bişeyi tebrik eder olduk ne yazıkki, çok geçmiş olsun canım sanada yeni hayatın çok daha güzel geçsin sizin için
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Darp raporu aldığınız için çocuğu alma ihtimali çok düşük. Mahkemede de savunmanızı güzel yapın. Hap kullanıyor, içki içiyor. Yani iradesini kullanamadığı zamanlar oluyor. Böyle birisinde çocuğu bırakmazlar. 
0 oy
(10 puan) tarafından
Çok üzüldüm çok yavrunuzu koruyun o adamdan lütfen .bebeğinizin babası tarafından darp edildiğine dair raporu varken niye versinler ki babaya hic sanmıyorum Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(54,512 puan) tarafından
morartana kadar dovduyse.alti.aylik.bebek iyi ölmemiş pislik ********
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Canım Türkiye'nin neredeyse yarısı geçim sıkıntısından antidepresan kullanıyor zaten. Evlenmeden önceki hastaliginin tanısına göre değişir bu durum bipolar bozukluk şizofren gibi ağır bir tanı koymadilarsa velayette sorun yaşamazsın. Obsesif kompulsif gibi hafif tanı verdilerse hiç korkma her türlü çocuğu alırsın hem babaya vermezler hem de bana vermezler devlet alir diye endişe duyuyorsan hastalığının tanısina göre değişir bu durum sakin seni bununla korkutup sindirmesine izin verme birdahaki sefere çocuğunu öldürmeye kadar teşebbüs edebilir pislik 
0 oy
tarafından
Çocugu asla sendn alamaz arkadasımla aynı durumu yasıyorsnz ve çocuğun kız ona asla vermez madde de var işin içinde merak etme 
0 oy
tarafından
6 aylık yavruya nasıl vurdu nasıl dövdü yaa pis yaratık Allah ıslah etsin. Bebeği senden alamaz merak etme 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
+1 oy
5 cevap 381 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nazli1elif (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 462 göst.

Kategoriler

1,493,583 soru

24,402,702 cevap

350,278 kullanıcı