0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (9,883 puan) tarafından
Bugün aşıya gitik 2500 doğmuştu benim kız 3700 olmuş 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütun yaramış maasallah 
(9,883 puan) tarafından
Sağol canım 35 haftalık doğmuştu
tarafından
35.haftaya göre kilosu gayet iyi doğmuş minnacık sağlıkla büyüsün
(9,883 puan) tarafından
Kilosu iyidi aslında nefes darlığı vardı
tarafından
Şimdi kalmadı ya önemli olan o
-Reklam-
0 oy
tarafından
maşallah çok iyi, her yerde söyleme :) 
(9,883 puan) tarafından
Sağol canım soylemem 35 haftalık doğdu ya ondan sevindim
tarafından
benim kız da 35 haftalık doğdu ama 1985 gramdı, seninki haftasına uygun doğmuş maşallah
(9,883 puan) tarafından
Aynen canım küfeze aldılar yine 7 gün durdu nefes darğı vardı bide antipiyatik verdiler
tarafından
benim kız da 14 gün kaldı ama ilk 1 hafta solunum ve antibiyotik verdiler. 2.hafta boşuna ayrı kaldık.. doğum kilosundan az bir şekilde aldım. doktor taburcu etmedi, ben imza vererek çıkarttım 1850 ile. 2 haftada alamadığı kiloyu ben 3 günde aldırmıştım. sonrasında da hiç mama vermedim. daha yeni 1 yaşına bastı çok iyiyiz maşallah. inşallah sen de çok rahat büyütürsün. 2-3 aylıkken göz muayenesine götür mutlaka. bize doktor prematüre olduğu için kardiyoloji de görsün demişti, fizik tedaviye de gittik. verdikleri hareketleri yaptırdım hep
(9,883 puan) tarafından
Kalbine bakılcek gözüne sağlık ocağı bakacak kalça ultrosonu var 2 ayliken hepsi olcek bide ineleri var
tarafından
göz için göz doktoruna götür sağlık ocağı olmaz. benim kızın gözünde numara farkı var, sürekli takipteyiz bu yüzden sağlık ocağı bunu göremez
(9,883 puan) tarafından
Öyle dedi canım burda bakacam dedi
tarafından
olsun sen göz doktoruna götür yine de her şeye uzmanı baksın. o da baksın göz doktoru da, tama çok küçük değil haftası ama erken doğduğu için göz doktorunun muayenesi daha iyi olur.
(9,883 puan) tarafından
Tm canim gösterim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,453 soru

24,044,888 cevap

329,308 kullanıcı

...