0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Evleneli bir sene olmadı bıktım artık bir maaşla 3 eve bakmak nedir ya bize bakıyor anasının evine bakıyor bacısının evine bakıyor arkadaş. Bu ne ya eniştesi yurt dışında çalışıyor ablası kocasını aramak yerine eşimi arıyor para diye bu ne düşüncesizlik annesinin babasının 65 lik maaşları var kendilere yeter zaten köydeler eve herşey alır harçlık verir sinirlerim bozuluyor artık haksız mıyım sizce ablasının benim kadar oğlu var 4 çocuğu var en küçüğü 19 yaşında hepsi çalışacak yaşta hepsi evde yatıyor altlarında araba orası bozuldu dayı para burası bozuldu gardaş para kocasının çalıştığını at kenara davut zaten bakıyor Bizim borçta ödedikçe çoğalıyor anlam veremiyorum amaçları ne 

22 Cevaplar

0 oy
(7,580 puan) tarafından
Bunu eşinle konuştuğun zaman ne diyo eğer inkar ediyorsa ben olsam daha çok masraf açardım onlar yiyeceğine ben yiyeyim çünkü sen kavga ettikçe daha çok onlara sahip çıkacak en iyisi yetmiyo şu alınacak bu alınacak eline para veriyorsa at birazini kenara 
(7,580 puan) tarafından
Çünkü buldular senin kocan gibi enayiyi biz yeni evliyken benim eşimde bı görümcem yanımdaydı yani ben onun yanına geldim eşi vefat etmiş felan 3 sene durduk hadi ona yardımcı olmasına pek sesimi çıkarmadım gelir yok bina temizliğine giderdi 100-200 alırdı aylık bı kadın olarak bende az çok masrafımız belli sesimi cikarmadim sonra başka görümcem kızıyla geldi eşinden ayrıldı 1 sene oturduk baktım bizi keriz yerine koymaya başlamış eve yardımcı değil hem kendi hem kızı masraflar çoğalıyor benim iki çocuk ikiside bezli o dönemde resti cektim ya onlar ya biz diye iyi tartıştık ondan sonra gönderdi onları biraz suratları asıldı triplere girdiler ama umrumda olmadı
tarafından
Bunlar kendi evinde
(7,580 puan) tarafından
Kendi evi bizim evimiz diye birşey yok kendimizi herşeyi kabullenmeye alıştırmışız neden rahat yaşamak varken düşünerek yaşıcaksın ki sonuçta paran bölünüyor hemde 3 e
tarafından
Arada kötü olan ben oluyorum başka birşey olmuyor
(7,580 puan) tarafından
Hep öyle oluyo canım ya sesini çıkarmıcan ya da en başından beri sesini çıkartcaksın en iyisi yavaş yavaş harcamayı arttırmak eline harçlık veriyorsa harcadım de at kenara
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Anası bacısı isteyene kadar sen bişeyler iste koltukları perdeleri yenile beyaz eşyayı yenile ye iç gez cebinde kalmayınca veremez onlar yiyeceğine sen ye zaten birikmiyor en azından sen ye çocuklarla
tarafından
Kız yazın evlendik daha hepsi yeni onlara maaştan artttıgı için değil kredi kartından veriyor zaten birgün sinirlendim hiç seni arayıp zahmet etmesinler 200 bin liralık kredi kartının birini ver yesin içsinler sende ödersin maaşta dedim saçma sapan konuşma ben onlara bakmak zorundayım diyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 414 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 835 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 719 göst.
+4 oy
20 cevap 962 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu