0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebiş 4 aylık az önceki posta girince aklıma düştü adet olmadığim için sprial taktiramiyorum iğne yada hapı da doktorum 6 aydan önce önermiyor sadece prezervatife de güvenilmiyor ne şekilde korunabilirim ben 

Kocandan uzak durarak demeyin bir aydır ayriyim zaten :)

8 Cevaplar

0 oy
(5,469 puan) tarafından

Kocaları kapatacaz canim regl görmediğim için kocam korunsun dedi ebe sonucu biliyon :))) kocalar kapatılsın :D

tarafından
Dün dedim ki sen ameliyat ol hepten kurtulalım :D üçüncüyi görmeden olmam diyor daha sonra
(5,469 puan) tarafından
Ay komşu hamile üçüncüye beni iyice korku sardı :))
(5,469 puan) tarafından
Korkuyorummmmmm
tarafından
Eşimin teyzesi en küçüğü 1.5 yaşında ve 5 . Ye merhaba dedik dün :)
(5,469 puan) tarafından
Yok artık cesarete
-Reklam-
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Prezervatie neden güvenmiyorsun ki kuzum
(5,415 puan) tarafından
Durex iyidir ya :D
(5,469 puan) tarafından
Sevgi ile bize korunma yöntemi şart :)) regl gormem lazimda ilki 13aylikken gelmişti bu ne zaman gelir bilmiyorum
(5,415 puan) tarafından
Kız devam prezervatifden. Bir sonraki yırtılmaya kadar menopoza gireriz zaten :D
(5,469 puan) tarafından
Ha ha şuan kendimi menopozda gibi hissediyorum resmen regl görmeyince :))
tarafından
Ahahahah ay yarıldım yoruma doğa :D
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Adet olmadan da spiral takılıyor.
(13,477 puan) tarafından
Kiz regl ken takilmasinin amaci daha kolay takilmasi kanalin acik olmasi diye biliyorum. Yoksa regl ommadanda takiliyo
tarafından
Evet biliyorum rahim ağzı açık olduğu için ağrı vs olmuyormus bu şekilde çok ağrılı olur diyor doktor
(1,207 puan) tarafından
Yok ya ,doğum ağrısından sonra hissetmedim bile ben
(5,469 puan) tarafından
Spiralle yok ağır kaldırma vs diyorlar o doğrumu kayiyormus öyleyse sakın sakın kesin kayar :))))
(1,207 puan) tarafından
İlk çocuğumdan sonra 7 sene spiralle korundum , her isi de yaptım problem yaşamadım ama kontrole gittim devamlı
0 oy
(7,515 puan) tarafından
Sadece prezervatife güvenen ben :) umarım bi kazaya kurban gitmem çünkü ikinciyi istemiyorum 
0 oy
(10,451 puan) tarafından
Vllh cnm bende bebeklerim 8 aylık olduktan sonra adet oluyom o yüzden 40. Günümde adetim bitmeden o gün taktım spiral umarım bu şekilde işe yarar ve kalmam 5 yılda 3 çocuk oldu umarım bir daha nasip olmaz bana
tarafından
Bu ben 5 yılda 3 çocuk ve sezaryen
tarafından
5 yılda üç sezeryan korkum böyle
tarafından
Dikkat edin cidden çok zor bebisler ayrı yoruyor metabolizma ayrı
(10,451 puan) tarafından
Abooo sezeryanla zor ve cnm ben normal doğum yapiyom Kasım'da 5.yildonumum olacak 3 çocuğum var çok şükür
tarafından
Bende 5 yilda 2 çocuk ve  arti iki düşük 4 gebelik geçirdim herkes gülüyo bana ☺
(10,451 puan) tarafından
Cnm bildiğim sezeryanin 3 doğumdan snrsi riskli geçiyor sen ne alemdesin zor geçtiğine göre
tarafından
Ben mi kuzum
0 oy
(3,470 puan) tarafından
18 ay prezervatif ile korunduk sonra eşim ikinci için devamlı ısrar ettiği için 3 aydır yasmin ile gizli korunuyorum. Eğer eşiniz aniden çocuk ısrarı yapmayacak biriyse ve dikkat ederseniz prezervatif gayet güvenli
tarafından
Ben ilkinde aynen öyle pusuya düştüm sen akıllılık etmissin
(3,470 puan) tarafından
Valla kızım çok hareketli ikinci kesinlikle istemiyorum. Erkekler kendileri bakmadığı için onlara kolay geliyor.
0 oy
(1,990 puan) tarafından
Spirali adet günü takmak daha kolay ve ağrısız oluyor ve gebelik olmadığına emin oluyorlar ama doğumdan sonra aylarca adet olmayan var yani takılabilir, sizden beta hcg isterler gebelik olmadığına dair ondan sonra takılır 
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Prezervatif ve geri çekilme yöntemi ikisini bir yapn

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 52 göst.
10 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Bade08 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
+1 oy
10 cevap 329 göst.
1 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Keklik (1,214 puan) tarafından soruldu