0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (906 puan) tarafından
Kızlar riskli bir gebeligim var 3. Çocuğum olacak. Perinatoloji doktoru bebegin kordonunda tıkanıklık ( umblikal ven varisi) olduğunu ve gelişim gerilimesine, ani bebek ölümüne sebep olabileceğini söyledi öyle ya da böyle 31 +3 e geldik kızımla şimdilik iyi gidiyoruz  37. Haftada doğum olması gerektiğini de soyledi. Doktorlar normal dogumu kaldiramayabilir dediler sezeryan olacak büyük ihtimalle yani. Şimdi asıl meseleye geçiyorum ben hem özele hemde devlet hastanesine takip yaptırıyorum gittiğim devlet hastanesinden kimse pek memnun değil açıkçası ayrıca tek bir doktora takipte yaptıramıyorum çünkü randevu bulmak çok zor ayda bir defa kime bulursam ona gitmek zorunda kaliyorum. Hastane şehir hastanesi ve henüz yeni açıldı stajyerler doktorlardan çok ve genelde stajyerler ilgileniyor.

Doğum içinde bir önceki doktora size sürekli gelsem yaptirimisinz dedim hayir kim denk gelirse o yaptırıyor dedi. Maddi olarak durumumuz şuan özelde doğum yapmaya uygun değil çünkü 25 30 bin arası istiyorlar ama doktorum çok iyi orada ki. Benimde elimde iki tane altin yüzüğüm ve küpem var siz olsanız bu durumda satıp özelde doğum yaparmisinz yoksa devlete mi giidersinz 

* Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz 

6 Cevaplar

0 oy
(2,002 puan) tarafından
Ya hiç birseyim olmasa kredi çeker yine iyi doktor hangisiyse ona giderim canım saglik söz konusu olunca akan sular durur, sen ve bebeğin iyi olmadıktan sonra bir oda dolusu altının olsa neye yarar
(906 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da gereksiz kuruntu mu yapıyorum acaba diye düşünüyorum diğer iki çocuğumu özelde doğum yaptm bunuda öyle istiyorum
(2,002 puan) tarafından
Oyle yap canim üstelik bu hem sezeryan hem de riskliymiş
(906 puan) tarafından
Diğer cocuklarim normal oldu bu sezeryan olacak mecburi çocuk asla zorlamaya gelemz dayanamayabilir dedi doktor devlette zorlarlar diye korkuyorum
(4,585 puan) tarafından
Devlette zorlayamaz cunku sen elinde belegelerimde gideceksin seninki zorunlu sezeryan yani bu durumda sana 35 haftalikken gun verecekler nasil normal doguma zorlasinlarki
-Reklam-
0 oy
(821 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benimde doquma iki buçuk ay var özele qidiyorum iki yuzuqum küpem var senin qibi eşime diyorum elin sıkışır belki satiyim bir yuzuqu üstüne sen eklersin kabul etmiyo bi türlü ama benim tavsiyem seninde durumun yok sat istersen hiç bisey saqliqindan önemli deqiL...
(906 puan) tarafından
Aynen borca girersek çok sıkışırız bebekde olacak sonuçta ama elimdekileri bozdurursam borcumuzda olmaz yapabildiğimiz geri yaparz
(821 puan) tarafından
Aynen canm borç açıldı mı katlanıyor kapanmıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun zor qünlerdeyiz qecicek inşallah
(906 puan) tarafından
İnşallah canım sağlıkla geçsin şu gunler fazlasında gözümüz yok
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Riskli bir durumunuz ve satardım bende olsam şansa birakmam 
(906 puan) tarafından
Evet riskli varis yüzünden kara ciğeri ve safra kesesi  gelişmemiş doğabilir dediler korkuyorum iyi ilgilenmezler diye devlette
0 oy
(4,775 puan) tarafından
Ben gerekirse evdeki eşyaları satar özele giderim beni maf etti devlet kizimida özele git canım 
(906 puan) tarafından
Korkuyorum işte bende devletten kendimden geçtim bebeğim için korkuyorum
(4,775 puan) tarafından
Valla canım özele git devlet insanın anasını ağlatıyor ilgilenmiyor
(906 puan) tarafından
Saolasin canm öyle olacak sanrm
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Canım bende şehir hastanesi sevmiyordum. Ama dogumda gece mesela 2 asistan doktor duruyor ve 1 tane de kıdemli doktor oluyor.  Yani hemen müdahale ediyorlar ve çok ilgilikerdi bende perinatoloji takıpliydim hiç bir sorun yaşamadım. Hangi il ?
(906 puan) tarafından
Gaziantep canm
(1,194 puan) tarafından
Anladım.  Heryer bir olmayabilir ben sehir hastanesinde dogum yaptim çok memnun kaldım. Orası nasıl bilemem. Oraya da son 1 ay kala gittim takiplide değildim.
(906 puan) tarafından
Gidenler memnun kalmadık diyorlar hep bu da beni korkutuyor
(1,194 puan) tarafından
Doğrudur canım. Özel hastane riskli dogum göze almadığı için gittim.  Yoksa özele giderdim.
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Söz konusu doğum. Ve sezeryan bir çeşit ameliyat iyi olan doktor özeldeyse kesinlikle ona git.. 
(906 puan) tarafından
Devlette tek bir doktora takipte kalabilsem gideceğim ama bir defa randevu bulduğuma bir daha bulamıyorum her gittiğim doktor ayrı birsey söylüyor ve hepsine ayrı ayrı dert anlatıyorum bu da beni tereddüte bıraktı hep son gittiğim de kim denk gelirse o yaptırır dogumu dedi bu da beni korkuttu . Ozeldeki doktorum çok iyi ve bilgili bozdurup gideceğim sanrm
(6,078 puan) tarafından
Valla ben özelde sezeryan oldum doktorumdan memnundum hastane temiz özel oda özel ilgi yani ne arasam vardı
(906 puan) tarafından
Diğer 2 çocuğumu özelde yaptm çok memnun kaldım bunda elimiz sıkıştı biraz eşimin iş değiştirme durumlari olunca biriktiremedik daha öncede özelde yaptgm için devlet hastanesi bana ilgisiz geliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
16 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebrusmsk (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,141 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 257 göst.
27 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Laz53 (1,421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,754 soru

24,320,296 cevap

345,276 kullanıcı

...