+2 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
Delirmek üzereyim çocuk doğru düzgün konuşmuyor ya konuşsa papağan gibi bilmiyor 10 defa bana kendi adını söyleyerek sesleniyor senin adın o benim adım anne diyorum yine aynı şeyi yapıyor sinirlenip oyuncağını fırlattım babasıyla da kavga ettim bütün gün bilgisayar oyniycahina kızlarınla konuş dedim benim konuşmam yetmiyor demekki dedim 3 yaşında iki ay sonra 4 olacak daha cümle bile kuramıyor ezberlediği şeyleri söylüyor o kadar yoruldum bende ya kimsem yok zaten bir başıma iki çocuk büyütür yorum sosyalleşme yok gezme yok para yok vallahi intihar edicem yakında bunaldım Keşke çıkmasaydım yurt dışına en azından Türkiye de ailelerimize gidip geliyorduk 

22 Cevaplar

0 oy
(5,166 puan) tarafından
Park vardır illa sabah akşam gidin. Alışveriş yerleri ne varsa gez. Oynayacağı çocuk olmayınca, pek dışarıda gezmeyince böyle oluyor. Eşinin de pek yardımı yok galiba. Tv telefon da vardır o zaman. Arkadaş varsa tv telefon çok etkilemez belki ama yoksa çok engelliyor. 
-Reklam-
0 oy
(7,823 puan) tarafından
İyide sürekli kendi adını tekrarlaması normal değilki. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 345 göst.
10 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 463 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.

Kategoriler

1,471,603 soru

24,100,884 cevap

332,402 kullanıcı