0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bazı kişiler giremiyorum diyordu, sanırım kayseride yaşıyorlar. protestolar yüzündenmiş

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden bu kadar gücümüzden korkuyorlar acaba çok yazık bunu milletine reva görenlere 
tarafından
her şehirde protesto var nerdeyse, aslında provakatörler de çok fazla. şu an herkes çok sinirli yalan yanlış herhangi bir bilgide ortalık fena karışır. ama asıl yapılması gereken yasaklamak değil bu soruna çözüm bulmak
tarafından
Bayrak Türkler için namustur bizim namusumuza göz diktiler yaraladılar elbet ki böyle olacaktı ne bekliyorlardı em zayıf yerimizden vurdular kimsenin buna sessiz kalacağı yoktu . Keşke bunlar olmadan çözüm olsaydı çok yazık
(6,436 puan) tarafından
Provokatörler  de  iş başında canım. At izi ile i.t izi birbirine karışıyor.
tarafından
çok bıçak sırtı bir durum işte. ortalık karıştırıcı çok:/
tarafından
Akıllanırlar mı diyorum ama hiç sanmam
-Reklam-
0 oy
(17,408 puan) tarafından
Evet kayserideyim bende. Sosyal medya kullanmıyorum ama  eşim giremiyorum diyordu interneti de aşırı yavaşlattilar. YouTube bile düzgün çalişmiyor. 
tarafından
bir tek kayseride yasaklamışlar, vpnle ancak giriliyormuş
(844 puan) tarafından
ne oldu
(17,408 puan) tarafından
Yani sosyal medya olmasa ne olacak artık herkes tetikte bekliyor zaten. Bu kıvılcım büyük bir ateş olacak haberleri yok
tarafından
olaylar dün kayseride oldu ya Suriyeli birinin çocuğu tecavüzü ile başladı, bugün de Suriyede Türk tırlarını yaklatılar, karakola saldırmışlar, bayrakları yırtmışlar
tarafından
sosyal medyayı kapatana kadar serserileri üşkeden gönderseler herkes rahat edecek
(17,408 puan) tarafından
Ya tanıdığımız Suriyeliler vardı eşimin işinden dolayı. Utanmadan kendilerine iftira atıldığını , böyle bir olayın aslında hiç olmadiğini iddia ediyorlar. Bu pislikler WhatsApptan örgütleniyorlar. Onlara bişey olmaz yine olan bize olacak. Olayın videosu bile varmiş ama kabul etmiyor şeref yoksunlari.
tarafından
azıcık şeref olsa vatanlarından kaçmazlardı. hadi bu yalan ama daha önce olmadı mı sanki, kaç kere oldu, sapık sapıl video çekip yayınladılar kaç kere
(17,408 puan) tarafından
Allah belalarını versin. Ben bu kadar sapkın bir millet görmedim ya. Tamam bizim ülkemizde de var sapik insanlar ama bunlar kadar sürü halinde ve sapıklığı normalleştirerek yaşamiyorlar.
tarafından
sapık her yerde sapıl zaten ama başka ülkede çn gelip bu kadar rahat bunu yapabiliyor olmaları çok sinir bozucu. yani insana şu cümleyi bile kuduruyorlar kendi sapığımız yeter bize!
tövbe estağfurullah
(844 puan) tarafından
bu ulkenin ahlaksizlarida gitse neler yapar dier ülkeler de suruyeli zavalli insanlar bu ulkede asıl ne eziyetler gördüler
(17,408 puan) tarafından
Ne gibi eziyetler acaba. Bitti ülkelerinde savaş niye hala bizi sömürüyorlar. Defolup gidebilirler ülkelerine. Burda ekmek elden su gölden yaşayip karıya kıza musallat olmak daha kolay.
tarafından
bu arkadaşın suriyeli olduğunu düşünüyorum diğer yorumlarına da bakabilirsin kukuli, onun onu ciddiye alma
(17,408 puan) tarafından
Ya Suriyeli yada Suriyeli sevici. Başka açiklamasi yok zaten.
tarafından
valla ağlayarak günlüğüne yazabilir. isterse bizi ırkçılıkla suçlasın. ülkemde haydut istemiyorum öyle ya da böyle bir şekilde defolup gidecekler
(17,408 puan) tarafından
Giderken bu kızı burda unutmazlar umarım :D
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Aynen kayserideyim ve hiç bir platforma giremiyorum devlet Suriyelileri engellicegine vatandaşları engelliyo
tarafından
VPN indir o şekilde erişim sağlayabilirsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
17 cevap 551 göst.
18 Eylül 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde BoncukGozlum (31,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde est16 (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 434 göst.

Kategoriler

1,477,308 soru

24,181,601 cevap

336,346 kullanıcı

...