+2 oy
1,024 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından

:angel:Acaba neler sorardilar veya nasıl biz onlardan bahsediyorsak onlar bizim hakkımızda neler derdi merak ettim 

Benimki kesssinnnnn

Araba fiyatlarını veya araba hakkındaki özellikleri sorardı :D

Maksat sohbet olsun sıkıldım öyle sorim dedim sizinkiler neler söylerdi sizce ?

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkeklerin ilgi alanları araba oyun para futbol gubdem hepsindd var bunlarda zaten ama benimle ilgili post açacak olsa eşi. Çocukları ailemden kıskanıyor asla onların hiç ilgilenmesini istemiyo su verseler sorun cikariyo ailemi sevmiyo diye post açardı 
tarafından
Kız yok benimki kor kör Fatih'in (kaynım) hakkı çok ben okucam diye babam bana çok arasactivkardesim liseye gitmeden bıraktı çalıştı diyo ailesi de direk bunu söylediler Fatih'in hakkı çökmüş ondan bana az eltime çok yapmışlar ama Allah cikariyo bacım kaynima aldikari ev 2 gelin gördü biri Nisan attı biri 5 ay durdu bosaniyoar şimdi bi de ben çok şükür malda mulkte goum yok diye nikahta mihir istemedim hoca öyle olmuyo alman gerekir seyinca kayinbabam bi bilezik hazırlamış bana onunla birlikte bütün takilarimi mihir saydilar ama bu boşanan eltim o düğün takıları dışında 80 Gr da mihir istemiş boşanma aşamasında çıktı ortaya bana ne yaptılarsa hep kaynimdan cikiyo ben ona çok üzülüyorum varsın daha çok yapsınlar ksynima ben evimde mutluyum eşimle cocugumla eşim ne kazanırsa onu yer otururum evlilik aşamasında da hıc bişey istemedim ev eşya hem gerek yok diyen taraf oldum gözüm tok cunku ben huzur istiyorum dedim ama bana huzur da vermedi ailesi kaynima trilyonlar verselerdi de evime huzursuzluk sokmasalardi bunlarda hep kaynimdan çıktı bak ben doğum yaptım ramazanda kaynanam bensana bakamam anneni çağır izin alsın 1 hafta dedi annemde calisiyo anlatmayim şimdi izin alması imkansız bahane neydi kaynım kayinbabam sahurda iftarda ne yiyecekmis onlar hiç bişey bilmiyomus noldu biliyo musun kaynım evlendi 5 ay sonra ramazanda eltim ne sahur hazırlamış ne iftar kendi ne bulursa domates ekmek yemiş oruç tutmuş
(782 puan) tarafından
Şeye takıldım nişan atılması ve boşanma. Bu ikisi neden oluyor sorun kayninda mi acaba? Valla bacım insanın zoruna gidiyor ne yalan soylim ne kadar uzak olsunlar karismasinlar desek daha çok karisiyorlar ama mall mülke iş gelince uzaklaşıyorlar
tarafından
Kaynimda da suç var da kızlar çok yalan söylediler birisi önceden biryle birlikte olmuş bunu söylememiş baştan soylemedi beni şal.k yerine koydu diye istemedi diğerinde olaylar çok farklı bizim gibi değildi zaten o özgür büyümüş gece yarılarına kadar geziyomus kaynım ise gidince ondan gizli dışarı çıkmış içmiş kaynimds giyimine karışmış sürekli xitlasmislar evde en son arkadaşına keşke otekiyke evlenseydim yazmış kaynım bunu görünce kavga çıkarmış ektim ben gidiyorum deyince o da sevgiline mi gidiyosun demiş ailesi de almış gitmiş bosaniyolar şimdi
(782 puan) tarafından
Demekki böylesi daha iyi boşanmaları. Yoksa çocuk filan da olsaydı zaten hiç olmazdi. İşte herkes bizim gibi sabırlı değil canım.
tarafından
Evet gerçekten de boşanmaları en iyisi olacak gibi gorunuyo kendileri bilirler ama benim hakkım cikiyo işte malesef kaynimi çok seviyorum ailede en çok onu severim olan ona oluyo ana babası bana yatilar o çocuktan çıktı yazık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,680 göst.
0 oy
7 cevap 182 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,320 göst.
0 oy
32 cevap 585 göst.

Kategoriler