Kız yok benimki kor kör Fatih'in (kaynım) hakkı çok ben okucam diye babam bana çok arasactivkardesim liseye gitmeden bıraktı çalıştı diyo ailesi de direk bunu söylediler Fatih'in hakkı çökmüş ondan bana az eltime çok yapmışlar ama Allah cikariyo bacım kaynima aldikari ev 2 gelin gördü biri Nisan attı biri 5 ay durdu bosaniyoar şimdi bi de ben çok şükür malda mulkte goum yok diye nikahta mihir istemedim hoca öyle olmuyo alman gerekir seyinca kayinbabam bi bilezik hazırlamış bana onunla birlikte bütün takilarimi mihir saydilar ama bu boşanan eltim o düğün takıları dışında 80 Gr da mihir istemiş boşanma aşamasında çıktı ortaya bana ne yaptılarsa hep kaynimdan cikiyo ben ona çok üzülüyorum varsın daha çok yapsınlar ksynima ben evimde mutluyum eşimle cocugumla eşim ne kazanırsa onu yer otururum evlilik aşamasında da hıc bişey istemedim ev eşya hem gerek yok diyen taraf oldum gözüm tok cunku ben huzur istiyorum dedim ama bana huzur da vermedi ailesi kaynima trilyonlar verselerdi de evime huzursuzluk sokmasalardi bunlarda hep kaynimdan çıktı bak ben doğum yaptım ramazanda kaynanam bensana bakamam anneni çağır izin alsın 1 hafta dedi annemde calisiyo anlatmayim şimdi izin alması imkansız bahane neydi kaynım kayinbabam sahurda iftarda ne yiyecekmis onlar hiç bişey bilmiyomus noldu biliyo musun kaynım evlendi 5 ay sonra ramazanda eltim ne sahur hazırlamış ne iftar kendi ne bulursa domates ekmek yemiş oruç tutmuş