0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (537 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar kızım 10 aylik abisi 3 yasinda gribdi kizima gecti doktora götürdüm normal gribal enfeksiyon ciğerleri bogazlari kulaklari temiz dedi atesi olursa calpol ver dedi tm dedim ama uyurken yada uykuya dalarken çırpınıyor surekli tepiniyor atesi yok karni tok gazida yok aglamiyor oylede ama cirpiniyor basina gelen varmi iki gundur boyle uykuya dalamiyor

2 Cevaplar

0 oy
(2,239 puan) tarafından
Benim kızımda iki buçuk aylık kollarını kundak yapmayınca uykusunda sıçrıyor. Nedenini bilmiyorum ama reflekslerini keşfediyor heralde.
(537 puan) tarafından
Refleks olduğunu düşünmüyorum canim ilk defa boyle oluyor sıçrama degil bildigin tepiniyor cirpiniyor cocuk kendinide uyandiriyor saga sola dönüyor surekli
(2,239 puan) tarafından
İstersen bı kundak yapmayı dene eğer hala devam ederse doktora götür bence
(537 puan) tarafından
Onuda denedim asla yaptirmior çıldırıyor aglior oglenleyin götürdüm bisey yok dedi dunde boyle cirpindigini soyledim bisey demedi
(2,239 puan) tarafından
O zaman çocuğa bol bol dua oku Ayetel Kürsi fln
(537 puan) tarafından
Okudum canim okumazmiyim evdekilerede okuttum sirkeli suylada yikadim suyada okudum icirdim simdi uykuya daldi kundak yaptim bakalim inşallah uyur
(2,239 puan) tarafından
Ayy inşallah düzelir kuzum yaa
(537 puan) tarafından
İnşallah bitanem oglumda hic boyle seyle karsilasmadim kizimda daha ilk defa yani atak donemindemi acaba yoksa ateş düşürücü midesinemi dokunuyor acaba rahatsiz yada isal karın agrisimi var bilemedimki
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Dilek merhaba, mesaj attım sana özelden ama bakabilirmisin :)
(537 puan) tarafından
Canim göremiyorum mesajlarini bildirim geldi ama goremiyorum mesajlarini kapatmissin
(75 puan) tarafından
Baktım da bulamadım nerden açılıyor ki ya
(537 puan) tarafından
Bilmiyorum canim bütün bilgilerin kapali duvarin mesajlarin bildirimlerin hepsi kapali post acip sor istersen bende bilmiorum
(537 puan) tarafından
Sevcan canim profiline gir ust sevcan05 yaziyor ya oraya gir assagida profil düzenle yazıyor oraya tikla bilgilerin var assagida yazilari oku mavi tik yap hepsini ozaman acilir görürüm mesajlarini hepsini işaretle
(75 puan) tarafından
Yaptım oldu mu acaba :))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 625 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,426 göst.
16 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ZeynepAsya'm (964 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,157 soru

24,107,980 cevap

332,799 kullanıcı

...