Yaaa abartmayın rahata alişmiş bir yerlerimiz ondan çocuk bakmak zor vs diyoruz. Zor mor değil çocukla çocuk olana zor değil benim her dediğimi yapıyor oğlum baktığım zaman hakikaten zor bir çocuk elhamdülillâh lâkin oyun ile her şeyi yapıyoruz her şeye dahil oluyor siz kararli olursanız çocuk da her şeye ağlamaz mesela benim oğlum babası yokken asla ağlamıyor markete giriyoruz oyuncak vs bakıyoruz konuşuyoruz oyuncaklarla ama alalım deyince olmaz diyorum ağlamıyor babasıyla geçen gittik resmen çocuğu tanıyamadım kusana kadar ağladı niye çünkü babası eline almayacağı dinazor oyuncağı verdi alicaz dedi almadı sonra ağlama kamyon alicaz oğlum dedi ama ikisini de almadı dedim çocuğa yaptığın çok kötü hem yalan söylüyorsun bugüne kadar asla yalan söylemedim asla kandirmadim bir şey hayırsa hayır benim için çocuk ağlayınca eğitemiyorsun diyor yâ hû çocuğun değil senin eğitilmen lazım diyorum adama çünkü tüm gün benimle ve asla ağlamıyor ama babası eve gelince dinlenmek istiyor, çocuk babası ile oynamak istiyor, ben de dinlenmek istiyorum mesaiyi eşime devredip çocuğumu da anlıyorum eşimi de anlıyorum ama onlar beni anlamıyor babası evdeyken çocuğa söz de geçiremiyorum yani sanki biraz konu dışına çıktım çok uzun oldu okumayın bu ne ya bu ka yazılır mi