0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (986 puan) tarafından
Kaynımın Eylül'de düğünü olacak görümcem kayınvalidem hep konuşuyormuş banada hiç demediler konuşurken laf arasında geçince anladım konuştuklarını. Bende yok numarası istemedim de çünki aramda o samimiyet yok bir sözde gördüm kızı tamam. Siz nasıl yaparsınız ml ister misiniz numarayi

24 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
İsteme bosver seninle konuşmak isteyen numaranı arar konuşur bir araya geldiğinizde samimiyet varsa biran senden sonra gelen elti o seni o kaydetsin arasın benimde ettim düğünü olmadı yüzük takdık kayınvalidem sürekli görüşüyordu ama ben hiç tenezzül etmedim geçen ay halam vefat etti sagolsun aradı beni öyle kaydettim 
-Reklam-
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Evlendikten sonra bize gelmjsti tanıştık numaranızı birbirimize verdik. Yani sen tanimadan görmeden isteme bence illa karşılaşıp aranızdaki bağa samimiyete göre ya o ister ya sen
0 oy
(4,779 puan) tarafından
Hayır istemem . Kendi isterse verir. Ben de eltimin numarası yok mesela.
0 oy
tarafından
Ben insanları anlamıyorum gerçekten neden bu şekil düşünüyorlar bence kayınından isteyebilirsin bu kötü bişey değil ki sen büyük eltisin arasan yazsan bişey eksilmez senden belki kız da sevinir bakınca da belki de kız sizin aramanızı bekliyordur o daha yeni siz kucak acıp sıcak davranın ki aranızda soğukluk daha ilk başta başlamasın ön yargılı olmayın belki o kızla herkesten daha çok anlaşacaksınz 
(24,428 puan) tarafından
Eski post

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 371 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
13 cevap 365 göst.